Inaktiv platsannons

Kalkylchef Hus Syd - Malmö

Kalkylchef till Hus... Vill du vara med och utveckla kalkylgruppen inom Hus Syd till Sveriges i särklass mest professionella kalkylorganisation? Som kalkylchef har du...

Om tjänsten


Kalkylchef till Hus Syd


Vill du vara med och utveckla kalkylgruppen inom Hus Syd till Sveriges i särklass mest professionella kalkylorganisation? Som kalkylchef har du möjlighet att göra det. Kalkylgruppens uppgift är att erbjuda specialiserade kalkyltjänster inom anbuds- och projektekonomiarbetet. Kalkyl har genom sitt arbete en stor möjlighet att påverka lönsamheten samt kundnöjdheten i projekten. Det som kännetecknar oss är att vi har en stark koppling till ledorden effektivitet, ansvar och entreprenörskap.


Ditt uppdrag som kalkylchef


Som kalkylchef för Hus Syd är du ansvarig för en grupp kalkylingenjörer om ca 15 personer. Du har ett chefsansvar som bland annat innebär en långsiktig utveckling av gruppen och dess medarbetare. Ett av våra nyckelord inför framtiden är att vi ska ha de bästa medarbetarna för varje uppdrag.


Att säkerställa kundnytta för verksamheten är en viktig del i arbetet, vilket bland annat innebär att leda och fördela resurser på ett effektivt sätt samt vara delaktig i marknadsarbetet och tidiga skeden tillsammans med regionens distrikt- och projektchefer. Delaktighet och styrning av större anbudsarbeten kommer också utgöra en stor del av arbetet.


Du ansvarar också för att rapportera och följa upp enhetens arbete, dels genom regionen men du kommer också ingå i Skanska Sveriges kalkylchefsgrupp som hanterar frågor inom anbud och projektekonomi. Målet är att skapa ett gemensamt och effektivt arbetssätt med de bästa verktygen, som ständigt förbättras och utvecklas. Att skapa förutsättningar för att attrahera de bästa kalkylmedarbetarna är också högprioriterat.

 
Placeringsort är Malmö.

 
En värderingsstyrd och engagerad ledare


Du lever enligt Skanskas värderingar och brinner för att leda andra. Du är en trygg ledare som får dina medarbetare att trivas och nå sin fulla potential. Du inser att laget aldrig är bättre än den svagaste länken och det är viktigt för dig att se till att dina medarbetare är involverade och engagerade i verksamheten.


Som person är du noggrann, strukturerad och har förmåga att fatta beslut utifrån ett helhetsperspektiv samtidigt har du en vilja att ständigt utveckla verksamheten.  


Du har bred erfarenhet från projekt och vi ser det som meriterande om du har arbetat med inköpsarbete, kalkylarbete eller i en specialiserad roll. Du har erfarenhet från att leda medarbetare. Du har vana av att arbeta i enlighet med gemensamma arbetssätt samt är strukturerad och analytisk. Det är viktigt att du har en positiv inställning till samt erfarenhet av förändringsarbete och att du verkar aktivt för ökad öppenhet och ökad samverkan.


Branscherfarenhet? Ja, gärna men vi är minst lika nyfikna på dig som har erfarenhet från annan bransch men med motsvarande arbetsuppgifter.


Ansök idag eller senast 17 juni 2019.

 
Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.


Har du några frågor? Kontakta rekryterande chef Mattias Lindbladh, 010-449 17 01.


Välkommen till Skanska!


Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.



 

 

 

 

 


Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)