Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Nacka

Om tjänsten

Om jobbet

Som kundrådgivare på kontoret Forum Nacka är du bankens ansikte utåt. Du kommer att jobba i kundmötet med både privat- och företagsärenden. Ditt uppdrag är att se till att kunden känner sig sedd, välkommen och omhändertagen. Du jobbar med alla kundmöten, bokat som obokat. Vi jobbar i team och alla hjälps åt för att nå bankens Wanted Position med nöjda kunder, stolta medarbetare och lönsamma affärer.

I Forum Nacka är vi totalt 10 medarbetare. Vi har ett nära samarbete med Fastighetsbyrån och Familjens Jurist. Vi jobbar proaktivt för våra kunders bästa och en av utmaningarna är att behålla våra lönsamma kunder samt attrahera nya kunder.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vill du jobba på Forum Nacka behöver du vara en driven rådgivare med målet att alltid visa ditt bästa jag och ge service i toppklass. Du ska vara strukturerad och gilla flexibilitet då vi hela tiden hjälps åt där det behövs. Du tar initiativ och har en förmåga att se och förstå kundens behov. Vi lägger stor vikt på att du är ordningsam då ordning och reda är viktigt för kontoret. Du kommer vara en del av ett härligt gäng som drivs av aktivitet och att jobba tillsammans för att nå gemensamma mål.

Swedsec-rådgivarlicens och Swedsec-bolån är meriterande.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrådgivare Kontor
  • Kundrådgivare Kundcenter
  • Kundstöd

Möjliga nästa karriärsteg
  • Kundansvarig
  • Premiumrådgivare
  • Ledarroll

Varför jobba med mig? - Christian Hellström

Jag är en person som tror på kommunikation och drivs av att vi lyckas som team. Jag är engagerad i dig som medarbetare och dina kundmöten.

Jag vill vara ett stöd för att du ska lyckas så bra som möjligt under din dag och ha möjlighet att nyttja din fulla potential för att vara med och bidra till ett lyckat resultat. Jag brinner för att vi lyckas med helheten och att göra affärer. Jag jobbar för vi ska växa och ta marknadsandelar på Sveriges bästa marknad. Vi arbetar tillsammans över hela det starka kontoret och du ges möjlighet till utveckling t ex inom projekt eller inom olika ansvarområden.

Jag drivs av att arbeta med kompetensutveckling och vill på alla sätt hjälpa mina medarbetare med att känna utveckling inom kontoret och banken.

Välkommen med din ansökan!

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nacka | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)