Inaktiv platsannons

Administratör i Uppsala

Om tjänsten

Sortera på publicering: 2019-05-16

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Institutionen för farmaceutisk biovetenskap har 140 anställda samt ett flertal gästforskare och stipendiater. Institutionen har tolv forskargrupper/forskningsområden med en gemensam administration och vi bedriver forskning och undervisning inom farmaceutisk cellbiologi och bioteknologi/biokemi/immunonkologi/proteinläkemedelsdesign, farmakologi, läkemedels- och drogberoende, farmakoterapi, farmakokinetik, farmakometri, klinisk farmaci, bioinformatik, avbildande massspektrometri, molekylär neurofarmakologi, immunologi, biologiska läkemedel/bioteknologi samt toxikologi och läkemedelssäkerhet. Mer information om institutionen och dess verksamhet finns på .

Administrativt stöd relaterat till projekt rörande kompletterande utbildning respektive kunskapsprov för farmaceuter med utländsk examen. Arbetsuppgifter inkluderar stöd till koordinator och lärargruppen med bland annat uppföljning och utvärdering, administrativa uppgifter, kommunikation inom fakulteten respektive med deltagare, kvalitetsutveckling, användarstöd och utveckling rörande digitala system. I tjänsten ingår även stöd till lärare och kursadministratörer avseende utveckling av digitala verktyg inom undervisning och såväl tekniskt som kunskapsstöd i implementering av nya IT-system såsom lärplattform och e-tenta-system. Detta arbete kan vara övergripande fakultetsstöd och institutionsstöd men även röra arbete med specifika kurser.

Relevant högskoleexamen, eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig, utmärkt färdighet att uttrycka sig i tal och skrift på såväl svenska som engelska, dokumenterad erfarenhet av att använda och utveckla digitala verktyg och olika administrativa system. God förmåga att arbeta systematiskt, noggrant och självständigt samt förmåga att målgruppsanpassa information och kommunikation krävs. Egenskaper som krävs inkluderar att vara serviceinriktad, flexibel, lösningsfokuserad, och besitta god initiativförmåga.

Pedagogisk grundkurs, kunskap om och erfarenhet av arbete med farmaceutisk utbildning inklusive kompletterande utbildning och kunskapsprov, erfarenhet av information och kommunikation i webbaserade system.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: Omgående.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100%

Upplysningar om anställningen lämnas av professor Ingrid Nylander,  e-post Ingrid.Nylander@farmbio.uu.se

Frågor runt anställning lämnas av administrativ samordnare Marina Rönngren,  e-post marina.ronngren@farmbio.uu.se. 

Välkommen med din ansökan senast den  31 maj, UFV-PA 2019/1487

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej