Inaktiv platsannons

Elkrafttekniker - Vattenfall Services i Östhammar

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du ha variation, frihet under ansvar och utvecklingsmöjligheter? Har du ett eget driv och gillar att lösa problem? Då är du personen vi söker! Vi söker både erfarna och nyexaminerade.
 
Din roll som elkraftstekniker
Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbetssätt som också ställer stora krav på att du självständigt kan lösa dina åtaganden. Arbetet är omväxlande och har ett stort tekniskt innehåll. Du kommer främst att arbeta med underhåll, felsökning, reparationer, kopplingar på ställverksapparater och beredskap. Även om- och nybyggnad av anläggningar förekommer. Arbetet sker på uppdrag av en projektledare. Anläggningarna omfattar hela spänningsintervallet 0,4-400 kV. Då vi jobbar i kundanläggningar förekommer kundkontakt. Resor och emellanåt övernattningar ingår som en naturlig del i denna tjänst. När man utför sitt arbete hos oss har man alltid säkerhet, miljö och ekonomi i sin tanke.
 
Dina kvalifikationer som elkraftstekniker
I grunden har du en genomförd gymnasieutbildning inom el eller liknande vidareutbildningar samt en Teknisk bakgrund från elnät eller industri inom el, mekanik eller montage. Vi söker även dig som har en elutbildning i grunden och nyligen påbörjat din yrkesbana. Du har en god datorvana och B-körkort. Flytande svenska i tal och skrift krävs även för tjänsten.
 
Följande utbildningar/erfarenheter kan vara meriterande:
• Elkraftstekniker inom distribution -(sub)transmissionsnätet
• Jobbat i ett processbaserat arbetsflöde, där start, genomförande och avslut har tydliga gränser och systemstödda aktiviteter
• Branschspecifika utbildningar och certifikat
• Körkort BE
 
För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du är en initiativtagande person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig. Vi ser gärna att du är en utåtriktad person då det ingår en del kundkontakter i jobbet.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östhammar
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Östhammar | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)