Inaktiv platsannons

Projektledare - Vattenfall Vattenkraft i Sundsvall

Om tjänsten

Vattenfall Vattenkraft ansvarar för Vattenfalls 90 vattenkraftverk och 400 dammar i Norden. Vi är ca 500 medarbetare i Sverige och Finland med huvudkontor i Luleå.
Vattenkraftens förnybara elproduktion är en förutsättning för att skapa ett klimatsmart och fossilfritt samhälle där vi spelar en viktig roll som möjliggörare för framtidens hållbara energisystem.
Vi producerar ca 25 % av Sveriges totala elproduktion. För att leverera hög tillgänglighet i vår produktion behöver vi ständigt utmana oss själva, utveckla våra arbetssätt och ta tillvara digitala möjligheter. Du blir en viktig del i det arbetet!
 
Vill du vara med och fortsätta utveckla produktionsverksamheten inom Vattenfall Vattenkraft? Sedan 1 juli, 2017 har Vattenfall Vattenkraft en ny organisation som består av tre enheter; Produktion, Underhåll och Projekt & Teknik, samt avdelningar för HR, Business Control & Asset Management och Verksamhetsutveckling.
Vi söker nu projektledare till enheten Underhåll. Här kommer du att ingå i avdelning Vidmakthållande där vi arbetar med underhållsprojekt för vattenkraftsanläggningar. Det är utmanande att arbeta med vår typ av underhålls- och anpassningsprojekt. Vi reparerar, renoverar, förbättrar och anpassar (både äldre och nyare) anläggningsutrustning som turbiner, generatorer, intags- och utskovsluckor och tillhörande hjälputrustning.
 
Din roll som projektledare
Du kommer att ansvara för underhållsprojekt rörande turbiner, generatorer, intags- och utskovsluckor samt tillhörande hjälputrustning. I vissa fall kommer du även att medverka vid att ta fram underlag och kalkyler inför beslut kring modifieringar, ombyggnationer och förnyelser av aggregat och hjälpsystem.
Vi erbjuder dig en ansvarsfull roll med frihet i att planera och strukturera ditt arbete, du kommer att kunna resa och lära dig mer om våra anläggningar, hur vi driver projekt och vilka våra utmaningar är idag och i framtiden.
 
Dina kvalifikationer som projektledare
• Eftergymnasial utbildning inom teknik
• Erfarenhet av projektledning, gärna inom vattenkraft eller liknande produktionsverksamhet
• Behärskar svenska och engelska
• B körkort är ett krav
• God datorkunskap, erfarenhet av att arbeta i SAP/R3 är ett plus.
 
I det här arbetet är det viktigt att du har god prioriteringsförmåga, ett proaktivt sätt att tänka och att du kan ta genomtänkta beslut för att hålla överenskomna avställningstider. Du är en problemlösare som är van att arbeta i en ledande och konsultativ roll där teamwork är avgörande för att nå målen.
 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)