Inaktiv platsannons

Projekttekniker i Kalmar

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Projekttekniker inom fastighetsautomation till Siemens AB

Följ med på vår resa in i framtiden! #FutureMakers #Siemens

Är du personen som gärna ger det lilla extra för att leverera en service och ett resultat utöver det vanliga?

Längtar du efter nya utmaningar där du både tillsammans med kollegor och på egen hand får chans att utvecklas såväl på ett professionellt som ett personligt plan?

Vill du arbeta med marknadens bästa produkter och kvalité och vara med på resan mot framtidens byggnadsteknik?

Då har Siemens tjänsten för dig!

Just nu söker vi en driftig och engagerad kollega till vårt team inom fastighetsautomation. Som projekttekniker inom fastighetsautomation på Siemens arbetar man självständigt med mindre projekt och serviceuppdrag ut mot våra kunder. Arbetet är varierat med huvudfokus på idrifttagning av nya fastighetssystem samt ombyggnader och service av äldre system.

Siemens ligger i framkant på marknaden när det gäller produktutveckling och digitalisering. Vi erbjuder därför dig möjligheten att utvecklas och utmanas tillsammans med oss på Siemens och bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan.

Häng med på vår resa in i framtiden och sök tjänsten som projekttekniker inom fastighetsautomation redan idag! 

Vilka utmaningar och möjligheter står du inför?

Vi är världens ledande leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Tillsammans med våra kunder kommer du därför att arbeta för att säkra deras drift och spara energi. I rollen som tekniker har du mycket kontakt internt med säljare, projektledare och externt med våra kunder i regionen.

Du har stora möjligheter att själv påverka ditt arbete och din utveckling, då tjänsten innebär mycket självständighet i arbetet och ansvar för de egna uppdragen.


Vem är du?

  • Du har några års erfarenhet med arbete inom fastighetsautomation.
  • Du har någon form av elteknisk utbildning i grunden.
  • Du har goda datakunskaper samt är van att läsa instruktioner samt kommunicerar på engelska och svenska.
  • Som person är du noggrann, ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Dessutom har du en god känsla för service och har lätt för att samarbeta med andra.
  • Körkort (B-körkort) är ett krav för tjänsten.
  • Vi ser gärna att du har kompetens inom IT (servrar och nätverk)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både skrift och tal.

Om Siemens

Siemens erbjuder spännande utmaningar och karriärmöjligheter i ett innovativt, globalt företag i framkanten av grön teknik. Vår arbetsmiljö är öppen, inspirerande och internationellt och vi ger stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. På Siemens finns en uttalad och väl etablerad policy som stödjer mångfald på arbetsplatsen. Vi erbjuder samma möjligheter till alla och vi ser mångfald som en tillgång, eftersom skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen. Mångfald ökar möjligheterna att se saker från olika sidor och hitta nya, innovativa lösningar på problem.

Tillsammans är vi ca 351 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Se mer på Siemens.se

Tveka inte - ansök idag via Siemens.se/ledigajobb refnr 111680 och senast den 5 juni 2019. 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej