Inaktiv platsannons

Tekniker Säkerhet/Brand i Halmstad

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Vi söker Servicetekniker inom brand- och säkerhetssystem till Siemens Halmstad.

Siemens är på resan mot framtiden – vill du hänga med?

Vill du bli en del av framtiden och arbeta med den senaste tekniken inom brand, säkerhet, energi och miljö? Ser du möjligheter när andra ser problem? Till Siemens Building Technologies söker vi nu ett flertal personer för att ytterligare förstärka vår verksamhet med framtiden i sikte.

Som Servicetekniker är främsta arbetsuppgiften att arbeta självständigt med eget ansvar för både planerat underhåll och akutservice.

Du lämnar förbättringsåtgärder och utför modifieringar/utökningar på våra kunders anläggningar.

Du får jobba mot tydliga mål och ansvar för kundrelationer och utveckla vår fantastiska servicenivå ytterligare.


Utmaningen

  • Du arbetar främst med brandlarm och släcksystem men också inbrottslarm samt passerkontroll och CCTV kan bli aktuellt.
  • Du ansvarar för support till kunder, upprättande av systemdokumentation samt att hålla handhavandeutbildning för kunder.
  • Du kommer att ha ett eget avtalsområde där du ansvarar för att ta hand om samt utveckla både kundrelationen och kundens anläggning gällande systemförbättringar och uppgraderingar genom att lämna prissatta förbättringsförslag.
  • Som tekniker kommer du att bygga en nära relation till våra kunder och kommer aktivt att arbeta tillsammans med våra kunder för att säkerställa högt ställda krav på säkerhet efterlevs och utvecklas.


Vem är du?

  • Du har en teknisk bakgrund genom utbildning inom el/teleteknik och minst några års erfarenhet av tekniskt arbete, gärna med erfarenhet av brandlarm och säkerhetsprodukter. Du kan även ha andra erfarenheter som är likvärdiga.
  • Du har kunskap och erfarenhet från branschen och bevisat god kommunikationsförmåga.
  • Vi värdesätter att du har vidareutbildat dig kontinuerligt
  • Goda datakunskaper, grundläggande kunskaper i konfigurering och/eller erfarenhet från arbete med nätverk är meriterande.
  • Din vilja att träffa kunderna och att skapa goda relationer är avgörande för att du ska lyckas i rollen, likväl som din förståelse och intresse för affärer.
  • Som person är du tydlig, social, resultatinriktad och gillar förändringar och förbättringar.
  • Arbetsområdet täcker Varberg-Halmstad med omnejd varför vi gärna ser sökanden från hela regionen
  • Körkort är ett krav i tjänsten likaså att du kan kommunicera på både svenska och engelska samt svenskt medborgarskap.


Vad mer behöver du veta?

Inom Building Technologies arbetar vi med smarta fastigheter, våra lösningar hjälper våra kunder att spara energi och därmed miljö. Vi räddar liv och egendom med våra brand- och säkerhetslösningar. Våra ledord är teknik och service. Vi arbetar i team nära kunden för att tillsammans hitta den bästa lösningen. Arbetet erbjuder stor frihet under ansvar där kommunikation är en mycket viktig del av ditt dagliga arbete. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Om Siemens
Tillsammans är vi ca 372 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Se mer på Siemens.se

Tveka inte - ansök idag via siemens.se/jobb refnr 98839 och senast den 15 juni 2019.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej