Inaktiv platsannons

Anläggningsförsäljare – Transmissions- och distributionsprojekt i Västerås

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Anläggningsförsäljare – Transmissions- och distributionsprojekt


Följ med på vår resa in i framtiden #FutureMakers#Siemens


Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.

I rollen som Säljare av anläggningsprojekt på Siemens Gas and Power (GP) EPC ansvarar du för att utveckla och säkerställa våra affärer. Vårt fokusområde är ställverk och transformatorstationer inom spänningsområdet 130 – 420kV.

Våra anbud är oftast totalentreprenader där mark, byggnad, projektledning, konstruktion montage och provning ingår. Siemens egen produktportfölj har ett heltäckande produktutbud som vi bygger våra stationer utifrån.

Placering kan vara i Västerås, Solna, Göteborg, Örebro eller Sundsvall.

Utmaningen 

  • Rollen som anläggningsförsäljare innebär både utåtriktat arbete mot våra kunder och internt anbudsarbete.
  • Du kommer leda anbudsarbetet tillsammans med ett team och styra lösningen för att utveckla och uppfylla våra kunders tekniska krav.
  • Du kommer kontinuerligt att arbeta med våra underleverantörer för att skapa relationer och få till en optimerad lösning för alla parter.
  • Rollen kräver tekniskt kompetens med 5-7 års erfarenhet från liknande roll. Meriterande är bred kompetens inom anläggningskunskap från konstruktion, projektledning eller montage.

Vem är du?

  • Du är driven och strukturerad och har ett stort tekniskt intresse.
  • Du är intresserad av att hitta optimerade lösningar baserat på våra kunders krav tillsammans med våra underleverantörer.
  • Har du tidigare erfarenhet från projektledning eller liknande så är det en bra utgångspunkt för att kunna vidareutvecklas i rollen.
  • Vi ser gärna att du har en teknisk plattform inom primär-, sekundärkonstruktion eller inom byggnadskonstruktion.
  • Meriter från installation och montagearbete är positivt.


Om Siemens Gas and Power EPC

Leder energiomställningen.

Gas and Power är en global drivkraft inom energiområdet och hjälper sina kunder möta de föränderliga behoven från industrier och samhällen. Energibranschen måste genomgå ett skifte till en koldioxidneutral framtid och behöver kunna hantera komplexiteten hos decentraliserade energisystem, samt implementera ny digital teknik för att upprätthålla konkurrenskraften. 

I egenskap av en ledande innovatör av dagens och framtidens energisystem kan Gas and Power erbjuda bred kompetens över hela energivärdekedjan tillsammans med en omfattande portfölj för allmännyttiga företag, oberoende kraftproducenter, kraftöverföringsoperatörer och olje- och gasindustrin. 

Om Siemens
Tillsammans är vi ca 372 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Se mer på Siemens.se

Tveka inte - ansök idag via siemens.se/jobb och senast 6 september 2019.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej