Inaktiv platsannons

Actic söker servicetekniker i Falun

Om tjänsten

Actic söker servicetekniker

Actic är en ledande friskvårdskedja med 168 anläggningar och över 230 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på http://www.actic.se/

Actic Sverige AB söker en servicetekniker [MS1] till Dalarna med omnejd

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker tillhör du vår serviceavdelning som ansvarar för service och underhåll av Actics träningsutrustning och lokaler. I uppdraget kvalitetssäkrar[MS1]  du att utrustning fungerar som det ska och att lokalerna är i bra skick. Du är dessutom våra platschefers högra hand, genom att guida och hjälpa till i diverse frågor gällande maskiner och lokaler.

Utöver ansvaret för träningsutrustning och lokaler ansvarar vi för service och installation av ljud och bild på anläggningarna. Vi medverkar också vid installationer av nya gym och leder mindre projekt innehållande tex. målning, ommöblering och golvläggning.

 

Din Bakgrund

Arbetet utförs ute på våra anläggningar i mellersta Sverige, vilket innebär många resdagar och ett par övernattningar per månad, B-körkort är därför ett krav. Vi ser helst att du som söker är bosatt i eller runt om Falun. Arbetet är omväxlande och ställer stora krav på självständighet, noggrannhet och en stark ansvarskänsla. Periodvis är arbetsbelastningen hög, så en god förmåga att organisera sitt arbete är viktigt. För att trivas i rollen är du social, ansvarfull, målmedveten och har energi. Du har kundkontakt och naturligtvis har du ett intresse för träning.

Vi ser gärna sökande med behörighet inom el, bygg, ventilation, VVS eller liknande.

 

Tjänsten avser heltid med tillträde så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår servicechef Fredrik Rundqvist.

Sista ansökningsdag: 2019-06-28

 

Kontaktuppgifter till Fredrik Rundqvist.

Tel: 073-5361892

Mail: fredrik.rundqvist@actic.se



Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Falun
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Falun | Deltidsjobb