Inaktiv platsannons

Kallskänka till Fazer Food Services, Riksdagen i Stockholm

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som kallskänka!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Fazer Food services söker nu en driven kallskänka med ett brinnande intresse för smakupplevelser och nyskapande till vår restaurang i Sveriges Riksdag. Som kallskänka kommer ditt arbete vara varierande och bestå av lättare salladsberedning, lager- och råvaruhantering samt inventering och egenkontroll. I rollen som kallskänka ingår även mycket gästkontakt och ställer krav på din servicekänsla. Tjänsten är heltid och årsarbetstid med arbetstid förlagd under dagtid med viss kvällstid som kan förekomma.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du har möjlighet att utveckla dig själv och dina kollegor i ett familjeägt företag.  Vi arbetar för friska medarbetare och ger dig som anställd hos oss friskvårdsbidrag samt möjlighet att delta i Fazers Idrottsförening, FIF.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har lång erfarenhet av att arbeta som kallskänka och det är meriterande om du har examen från restaurangskola eller likvärdig utbildning. Du har kunskap i kökshygien och allergener samt ett genuint matintresse där du har en modern ”touch” i din matlagning. Vi söker dig med tidigare erfarenhet från konferensverksamhet och med en förståelse för köksekonomi och beställning av varor. För att vara lämplig för rollen som kallskänka hos oss är du lyhörd för trender inom vårt yrke och har ett framåtdriv och intresse för utveckling. Det är ett krav att du talar och skriver flytande svenska.  

Som person är du kreativ och flexibel med förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du brinner för mötet med gästen och gör alltid ditt bästa för att göra gästen nöjd.  Då restaurangen ligger på en av marknadens största livsmedelsaktörers huvudkontor, värdesätter vi nytänkande och ett genuint matintresse då vi alltid vill ligga i framkant!

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare.

Om Fazer Food Services restaurang i Sveriges Riksdag   
Restaurangen ligger i Sveriges Riksdag i gamla stan Stockholm. Där driver vi en lunchrestaurang med ca 300-400 ätande gäster per dag. I lokalen finns även en a la carte restaurang vid namn Strömmen med ca 60 platser. Utöver det drivs intern catering, konferens och festvåning. Du blir en del av ett glatt team bestående av 20 medarbetare där vi alla arbetar efter Fazer Food Services värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu! 
För mer information är du välkommen att kontakta kökschef Mårten Bobert på telefon: 08-78 64 041 alternativt 070-72 87 619. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-06-23. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan och vi tar inte emot ansökningar via mail.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb