Butikssäljare

Butikssäljare som jobb

Just nu finns det 91 Butikssäljare jobb.

Butikssäljare är den person som arbetar i en butik och hjälper kunder med att hitta och köpa produkter. Butikssäljare är också ansvariga för att presentera och sälja produkter, samt hantera betalningar och kundfrågor. Under rea-perioder kan du förväntas jobba extra för att hantera den ökade kundströmmen och hjälpa kunder att hitta bra erbjudanden. En butikssäljare bör vara trevlig, hjälpsam samt professionell för att skapa en positiv kundupplevelse och hjälpa företaget att generera en god försäljning.


Butikssäljare jobb

Butikssäljare som jobb är en spännande och utmanande karriär. Som butikssäljare är man ansvarig för att försäljningen går bra och att kunderna är nöjda. Detta innebär att man måste ha en god förståelse för varorna som säljs och vara bekväm med att prata med kunder. En av de viktigaste aspekterna av att vara butikssäljare är försäljning. Det handlar om att övertyga kunderna om att köpa de produkter som erbjuds och att uppnå så hög försäljning som möjligt. Butikssäljare måste också vara bra på att lösa konflikter och hantera oönskade situationer, såsom missnöjda kunder eller stöld. Ett annat viktigt ansvarsområde för butikssäljare är att hålla ordning i butiken. Detta innebär att man måste se till att varorna är ordentligt presenterade och att butiken alltid är ren och snygg. Du måste också se till att alla produkter är i lager och att varorna är välmärkta. Som butikssäljare är det också viktigt att man är flexibel. Butiker har ofta öppet långa timmar och det kan innebära att man måste jobba kvällar, helger och högtider. Man måste också vara beredd att ta på sig extra arbetsuppgifter vid behov. Lönen för butikssäljare varierar beroende på arbetslivserfarenhet, utbildning samt ålder och medellönen brukar ligga på 29.650 kronor i månaden. Butikssäljare jobb är ett bra val för den som gillar att prata med människor och som vill ha en dynamisk och omväxlande arbetsplats. Med rätt inställning och en vilja att lära sig kan man göra en lång och framgångsrik karriär som butikssäljare.


FAQs: Butikssäljare


Finns det jobb som butikssäljare?

Här hittar du alla tillgängliga jobb som butikssäljare som annonseras på studentjob.se. Se om du hittar något som passar dig.


Vad gör en butikssäljare?

En butikssäljare har olika arbetsuppgifter, men några som ska nämnas är bland annat hjälpa kunder att hitta produkter, se till att allt butiken är presentabel, övertyga kunder att köpa produkter som erbjuds och mycket mer.


Hur mycket tjänar en butikssäljare?

En butikssäljares lön varierar beroende på arbetslivserfarenhet, ålder samt utbildning, men medellönen ligger på 29.650 kronor i månaden. Ansök om jobb som butikssäljare här.

Mer information

Söker du ett arbete som butikssäljare? Ansök till lediga butikssäljare jobb!

Gillar du sport? Ansök till lediga jobb på Stadium!

Starta din H&M karriär och ansök om lediga jobb!

Butikssäljare Coop Djurås

Butikssäljare till Borås

Butikssäljare till Enköping

Butikssäljare till Byggmax Oskarshamn

Butikssäljare till Byggmax Värmdö

Butikssäljare till Nacka, Lännersta

Sommarjobb butikssäljare till Borgholm

Butikssäljare - Coop Markaryd, Drottninggatan

Butikssäljare till Byggmax Vellinge

Butikssäljare till Byggmax Kalix

Butikssäljare till BYGGmax Sölvesborg

Butikssäljare till Byggmax Nyköping

Butikssäljare till Byggmax Falun

Butikssäljare till Byggmax Hudiksvall

Butikssäljare till Byggmax Kungsbacka

Butikssäljare - Intersport Kalmar

Butikssäljare till OKQ8 Arlandastad, behovsanställning

Butikssäljare till OKQ8 Danderyd, behovsanställning

Butikssäljare till OKQ8 Farsta, behovsanställning

Butikssäljare till OKQ8 Linköping, behovsanställning

Butikssäljare till OKQ8 Sala, behovsanställning

Butikssäljare till OKQ8 Handen, behovsanställning

Butikssäljare till OKQ8 Varberg, behovsanställning

Butikssäljare till Täby Centrum

Butikssäljare till OKQ8 Borås, deltid

Butikssäljare till OKQ8 Borås, deltid

Butikssäljare till OKQ8 Borås, behovsanställning