Populära Studentjobb

Letar du efter ditt framtida jobb? Upptäck populära jobbmöjligheter nedan! Oavsett om du söker spännande möjligheter, enkla jobb, roller utan utbildningskrav, jobb för unga eller yrken med hög efterfrågan - har vi alternativ för dig. När du står inför frågan vad ska jag jobba med? Kolla nedan för inspiration. Upptäck ett brett urval av mångsidiga jobbtitlar och karriärmöjligheter som lockar såväl unga som erfarna jobbsökare och hitta vägen mot din drömkarriär bland populära jobbalternativ.

Våra populära jobb


Private Tutor Jobs

Läxhjälp och privatlärare

Vill hjälpa andra att utveckla sin kunskap? Bli en privatlärare eller läxhjälpare i ämnen som musik, språk, idrott eller gymnasiestudier.

Brand Ambassador Jobs

Enkäter online

Utforska möjligheten att tjäna extra pengar bekvämt enligt din egen tidtabell. Ingen särskild utbildning krävs – din åsikt är allt som behövs.

Customer Service Jobs

Barnvaktsjobb

Att söka jobb som barnvakt kan vara en berikande och givande erfarenhet samtidigt som du tjänar pengar. Perfekt för studenter som söker kvällsarbete

Waiter/Waitress Jobs

Jobba på café

Att arbeta på ett café är ett perfekt heltids- eller deltidsjobb som erbjuder en dynamisk och social arbetsmiljö. Perfekt för dig som gillar kaffe!

Market Research Jobs

Kundtjänst och chattoperatör

Interagera med människor, lösa diverse situationer och växa professionellt genom att lösa problem och skapa meningsfulla kundrelationer - att arbeta inom kundsupport är en roll som kräver tålamod och empati

Summer Camp Jobs

Städare

Att arbeta som städare passar bra som ett första steg in i arbetslivet då tidigare erfarenheter inte behövs. Perfekt som ett helgjobb eller heltidsjobb som är fysiskt!

Sales Assistant Jobs

Butiksjobb

Butiksjobb är utmärkta möjligheter för unga som söker jobb över terminen eller sommarjobb. Oftast innebär det att hjälpa kunder, organisera varor och sälja.

Sales Assistant Jobs

Restaurang och köksjobb

Att jobba på restaurang, som servitör, kockassistent eller köksbiträde, innebär att jobba i team. Det är ett bra sätt att lära sig jobba effektivt samtidigt som du lär dig om mat

Dog Sitting Jobs

Jobba med djur

Gillar du djur? Oavsett om du gillar katter eller hundar finns det olika jobb för dig som gillar djur.

Online Marketer Jobs

It-jobb

Upptäck spännande karriärmöjligheter inom webbutveckling, IT-support och digital marknadsföring. Utforska jobb inom teknikvärlden och bygg din framtid i den snabbt växande IT-branschen.

Delivery Driver Jobs

Hotelljobb

Oavsett om du lockas av gästservice, städning eller receptionistrollen, finns det olika engagerande hotelljobb att välja på. Med spännande möjligheter för unga och studenter som söker jobb!

Online Tutor Jobs

Säljare och B2B säljare

Hitta spännande möjligheter inom säljyrket som bjuder på en social arbetsmiljö. Att vara säljare handlar om att bygga långvariga relationer för att nå försäljningsmål.

Online Tutor Jobs

Jobba hemifrån

Det finns olika sätt att jobba hemifrån där vissa kräver utbildning och andra inte gör det. Exempel på roller inkluderar chattoperatör, läxhjälp eller virtuell assistent

Online Tutor Jobs

Turism och säsongsjobb

Drömmer du om att åka skidor eller jobba utomlands på en lyxyatch? Oavsett vilket äventyr du vill upptäcka finns det en mängd olika brancher som behöver säsongsarbetare.

Delivery Driver Jobs

Leverans och transportjobb

Här rymms allt från cykelbud till chaför eller lokförare. Varför inte jobb som biljettkontrollant eller som flygvärdinna? Denna sektor har mycket att erbjuda

ingenor

Ingengörsjobb och projektledning

Att jobba inom ingenjörsområdet eller som projektledare handlar om att skapa och leda för att göra vår framtid ännu bättre

Online Tutor Jobs

Olika assistentjobb

Assistentjobb avser vanligtvis roller där en individ stöttar och assisterar en annan person eller ett team med olika arbetsuppgifter. Dessa jobb kan variera beroende på bransch, exempelvis administrativ assistent

Online Tutor Jobs

Mekaniker och hantverkare

Som mekaniker eller hantverkare jobbar du med fordonsreparation, snickeri, VVS, elektricitet eller andra tekniska områden där färdigheter kan utnyttjas för att lösa problem och skapa eller reparera olika strukturer eller maskiner.

Online Tutor Jobs

Media och kommunikationsjobb

Design, skrivande och kommunikation är bra egenskaper att lära sig om du vill jobba inom media och kommunikation. Intresse för aktuella händelser och en passion för engagerande historier är även positivt

Online Tutor Jobs

Event och festivaljobb

Med spännande arbetsupplevelser samtidigt som du tjänar extra pengar vad väntar du på? Kolla in event och festivaljobb där bland annat biljettkontrollanter, bartenders och fotografer behövs.

Online Tutor Jobs

Kundtjänst och chattoperatör

Jobb inom kundtjänst och chattoperatörer innebär att ge support och lösa problem för kunder, vilket kräver utmärkta kommunikationsfärdigheter och en förmåga att hantera olika situationer

StudentJob hjälper dig på vägen till ditt jobb


Sollicitatie tips

Alla lediga jobb

Var hittar du en rolig deltidsjobb? På StudentJob.se såklart. Med vår stora databas full av jobbannonser är det enkelt att hitta en deltidsjobb på nolltid. Nyfiken? Kolla in alla jobbannonser här.

Gratis CV maken

Karriärråd

Har du hittat det du letar efter, men behöver ditt CV uppdateras? Är du osäker på ditt ansökningsbrev eller nervös inför intervjun? Oroa dig inte! Vi har samlat massor av tips och exempel som hjälper dig med din jobbansökan. Kolla in alla våra ansökningstips på den här sidan.

Alle vacatures

Registrera dig

Vill vara först med att veta om intressanta jobb? Genom att skapa ett konto på StudentJob får du regelbundna uppdateringar om de senaste jobben inom ditt område. Med bara ett klick ansöker du sedan enkelt och snabbt på den jobbannons som intresserar dig


Hitta det bästa jobbet för dig!

Utforska olika jobbtitlar och jobbkategorier här på vår hemsida, och överväg vad som intresserar dig mest. Fundera över dina styrkor och intressen. Vi är här för att ge dig exempel på jobb och förslag på karriärer. Så var inte rädd att drömma stort och satsa på ditt framtida drömjobb – oavsett om det är ett nytt jobb eller ett av de mest eftertraktade och populära jobben. Vi tror på dig och din potential!