RESTAURANG JOBB

Anställa studenter inom restaurang

Är du ute efter att anställa studenter inom restaurang? Då har du kommit helt rätt! På StudentJob har vi över 300 000 kandidater i vår databas. Många av dessa söker jobb inom restaurang, eftersom de vill ha arbetslivserfarenhet. Om ditt företag lägger upp en jobbannons, så kan vi nästan garantera att det är många kandidater som kommer att söka. Behöver du hjälp med att skriva din jobbannons eller har du några funderingar, kan du alltid nå oss på +46 850240771 eller info@studentjob.se Så tveka inte när det gäller att anställa studenter inom restaurang via oss till ditt företag.

Hitta personal till restaurangjobb

Varför du ska anställa studenter till restaurang


 • Studenter är ofta flexibla med tider och ta många pass
 • De kan arbeta under lov och högsäsong
 • De är är lättlärda och noggranna
 • Studenter söker alltid arbetslivserfarenhet
 • De har koll på de senaste trenderna och bra att bolla idéer med
 • De kan oftast med kortvarsel komma in och jobba

Fördelar med att anställa studenter till restaurangbranschen

Det finns otroligt många fördelar med att anställda studenter till restaurangbranschen. Till att börja med är de flesta studenter flexibla och därmed kan de arbeta under obekväma tider samt under lov eller helgdagar. Unga är dessutom väldigt nyfikna och påhittiga, vilket är perfekt för alla typer av företag. Trender är något som de oftast också har stenkoll på. Även detta kan vara till stor fördel när man söker personal. Har du några frågor eller funderingar, så kan du alltid höra efter med oss. Vi hjälper dig gärna när du ska anställda studenter till restaurangbranschen!

anställa studenter till restaurangbranschen
Ny kund
Detta alternativ är endast för förstagångskunder

Gratis

30 dagar

Premium
Regional
Nationell

SEK 2000

30 dagarHur du ska nå studenter

Att nå studenter är oerhört enkelt med StudentJob. Vi har erfarenhet av hur man ska få studenters uppmärksamhet och vilka typer av jobbannonser som de lockas av. När du lägger upp en jobbannons är det av godo om annonsen är kort och koncis. Förklara tydligt vilka arbetsuppgifterna är och även alla fördelar med tjänsten. Många studenter undrar också om det finns möjlighet att avancera inom företaget, så om det finns en sådan chans, ses det som mycket positivt. Du kan även redogöra för eventuella utbildningar, flexibla arbetstider, lön, arbetsmiljö, teamkänsla eller några av våra andra tips. Vill ni nå ännu fler studenter, kan ni se över våra premiumpaket!

Söker du efter restaurangpersonal för jobb i Sverige eller utomlands?

Jobba i Sverige

Jobba utomlands

Oavsett var du behöver personal så kan vi hjälpa till med hela rekryteringsprocessen.

Har du fortfarande funderingar? Tveka inte att kontakta oss.

Vill du veta mer om våra tjänster, processer och erbjudanden?

Tjänster

Funderar du på hur vi arbetar med att hitta personal till ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

FAQ

 • Varför anställa studenter till restaurang jobb?

 • Det finns många bra anledningar varför du ska anställa studenter till restaurang jobb! En av de är att Studenter är mycket flexibla när det kommer till arbetstider. Deras flexibilitet passar speciellt in i restaurangbranschens arbetsbehov, då studenterna föredrar deltid/ extrajobb vid sidan av studierna och kan jobba kvällar/helger/lovdagar. Vid högsäsong har de flesta studenter lov och oftast tillgängliga för jobb. Vid brist på personal och du behöver ha in extra personal snabbt till din restaurang, så vet vi med erfarenhet att du kan räkna med att din anställda student kan komma in med kortvarsel.

 • Hur hittar jag ungdomar att anställa till ett restaurang jobb?

 • Hitta ungdomar att anställa till restaurang jobb snabbt och enkelt med StudentJob! Behöver du personal med kortvarsel? Då är ungdomar och studenter de rätta kandidaterna att anställa. I StudentJobs databas har vi massvis med jobbhungriga ungdomar och studenter som letar efter deras allra första restaurang jobb.

 • Vad bör jag tänka på när jag anställer studenter till restaurang jobb?

 • När du anställer studenter till restaurang jobb bör du tänka på att anpassa deras arbetstider så att det går ihop med deras studier. En studentmedarbetare behöver ha flexibiliteten lika mycket som de är flexibla för jobb, i och med att de har klasser och tentor att följa. Studenter är motiverade och vill ha erfarenhet. De vill mer än gärna testa på nya arbetsuppgifter så tänk också på att ge de varierade arbetsuppgifter inom restaurang jobb.

KONTAKTA OSS

Hos oss kan du snabbt hitta anställda!

De här företagen rekryterar också med hjälp av StudentJob

Amazon
Amnesty International
Apple
Foodora
Google
Ikea
ING
McDonalds
Mediamarkt
Mercedes
Samsung
Save the Children
TUI
Vodafone
Zara