VILL DU HITTA PERSONAL?

Som en av de största tjänsteleverantörerna kan vi hjälpa dig att hitta talangfull personal

Undrar du hur du snabbt och effektivt kan hitta personal till ditt företag? Då har du kommit rätt! Vi på StudentJob Sverige har mer än 270 000 kvalificerade studenter, examinerade och unga som längtar efter ett jobb! Vi arbetar som mellanhand mellan ditt företag och kandidaterna. Behöver du extraarbetare, säsongsarbetare, deltidsanställda, heltidsanställda, praktikanter eller hitta sommarpersonal, vad du än letar efter så kan vi hjälpa dig med att hitta de mest passande kandidaterna. Lägg upp din jobbannons idag eller kontakta oss så att vi tillsammans kan hitta en lämplig personallösning för dig.

Hitta talangfull personal med StudentJob


Anonsera jobb och hitta kanditerna direkt

Lägg upp din jobbannons och hitta de rätta kandidaterna direkt

210 000 registrerade kandidater

Vi har mer än 270 000 motiverade talanger i vår databas

Så många söker jobb varje år

Närmare 170 000 söker jobb med StudentJob årligen

Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen för att du ska hitta den rätta kandidaten

Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen för att du ska hitta den rätta kandidaten

Hitta personal med StudentJob

Hitta personal med StudentJob

 • Snabbt och enkelt ladda upp er jobbannons på 5 minuter.
 • Skräddarsydd rådgivning från er Account Manager.
 • Lägg upp er jobbannons gratis och betala endast per ansökan.
 • Vi har mer än 270.000 kandidater i vår databas.
 • Stärk ert varumärke genom en egen företagssida.
 • Flexibel prissättning utefter era behov.
Ny kund
Detta alternativ är endast för förstagångskunder

Gratis

30 dagar

Premium
Regional
Nationell

SEK 2000

30 dagarHitta personal runt om i Sverige

Hitta personal runt om i Sverige

Vi har kandidater runt om i landet som längtar efter ett jobb. Oavsett om ditt företag behöver personal norrut eller söderut, kan vi garantera att vi har potentiella kandidater som passar för just ditt företag. Skulle det vara så att du behöver anställa från andra länder, så har vi över 6.5 miljoner talanger runt om i Europa. Genom vårt onlinenätverk, som består av StudentJob, Young Capital och NedenJob, kan vi nå ut till Storbritannien, Tyskland, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Österrike, Schweiz och självfallet även Sverige. Ta hjälp av oss när du behöver personal till ditt företag! Ta kontakt direkt via Kontaktformulär.

Lägg upp en kostnadsfri jobbannons

Det är kostar ingenting att lägga upp jobbannons. Du betalar endast när du har fått resultat. Dessutom exponeras din annons för massvis av kandidater som kan ansöka till just din tjänst. Ju bättre utformad din annons är, desto större chans är det att ni får många ansökningar. Det är därför viktigt att er annons är övertygande och professionell. Vi har även andra annonsmöjligheter som ger dig ännu bättre exponering och självklart skräddarsydd rådgivning från oss.

en ung kvinna som sitter och letar efter något på sin mobil
Digital Natives YoungCapital

Digitala lösningar är framtiden

Unga talanger är online, likaså är vi. Med vårt enorma nätverk, finns vi utspridda över stora delar av Europa. Tack vare lång erfarenhet av sökoptimering syns vi högt upp på dina Google-sökningar- oavsett om ni letar efter personal till ett deltidsjobb, ett säsongsbaserat jobb eller en heltidstjänst. Det är även därför vår internationella databas växer med över 10 000 kandidater per dag. Vi hjälper dig att hitta de bästa studenterna att anställda!

Gratis nedladdning av rekryteringsguiden

Med över 20 års erfarenhet känner vi generationerna Y och Z bättre än någon annan. De är ambitiösa, roliga, trygghetssökande, men även svårfångade. De behövs dock för företag som vill vara moderna. Därför går det inte att bara slänga upp en jobbannons utan eftertanke, sådana jobb kommer inte att locka dem. Hur får man då de bästa kandidaterna att ansöka? Lär dig mer om jobbannonsering i StudentJobs avgörande Rekryteringsguide, helt gratis!

Studentjob logo: hur du vinner slaget om talanger

I vilken bransch vill du hitta personal?

Restaurang

Detaljhandeln

Säljare

Logistik

Kundservice

Leveransservice

Läxhjälp

Vi hjälper ditt företag att rekrytera talanger till din bransch.

Ta kontakt med oss direkt, så berättar vi mer hur exakt vi kan hjälpa just ert företag.

Söker du efter personal som kan jobba i Sverige, utomlands eller på distans?

Jobba i Sverige

Jobba utomlands

Jobba hemifrån

Oavsett var du behöver personal så kan vi hjälpa till med hela rekryteringsprocessen.

Har du fortfarande funderingar? Tveka inte att kontakta oss.

Vill du veta mer om våra tjänster, processer och erbjudanden?

Tjänster

Funderar du på hur vi arbetar med att hitta personal?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Ett enkelt sätt att hitta personal är med StudentJob

Var du kan hitta personal är inte längre ett problem! Som en av de största tjänsteleverantörerna av personal hjälper vi dig med din rekryteringprocess i Sverige. Vi pratar gärna med dig personligen och presenterar de lösningar som passar ditt företag bäst. Hitta lämpliga medarbetare på kortast möjliga tid hos oss på StudentJob. Dessutom hjälper vi dig med bemanning och rekrytering. Vi ser fram emot samarbete!

FAQ

 • Var kan jag annonsera jobb gratis?

 • Det finns många kanaler och tjänster som erbjuder gratis jobbannonsering. Du kan exempelvis använda dig av sociala medier som LinkedIn, Facebook eller varför inte annonsera på Instagram? Men om du skulle vilja ha resultat samt extra hjälp med hela rekryteringsprocessen står vi alltid till tjänst. Med StudentJob hittar du de rätta kandidaterna snabbt och det är enkelt att ladda upp jobbannons.

 • Hur skriver man en rolig jobbannons?

 • Locka din framtids kollega med en rolig jobbannons! Fånga din publik med beskrivande detaljer och roliga fraser som är enkla att visualisera. Förslagsvis i stället för att skriva ‘’ söker ansvarsfull teamleader’’ kan du beskriva på ett roligt sätt hur karaktären av en ansvarsfull person du tycker är. Läs mer hur du skriver en lyckad jobbannons här.

 • Hur får jag in kandidaternas jobbansökningar?

 • Du mottar kandidaternas jobbansökningar direkt till din mejl men du kan också logga in på din företagsprofil på vår hemsida för att se alla jobbansökningar samlade. Om du hellre vill att jobbansökningarna ska gå direkt till ditt ert egna ansökningsformulär, så kan vi enkelt fixa det åt er. Kontakta oss så hjälper vi er!

 • Hur många ansökningar kan jag få in?

 • Det beror helt på vad du har för mål och hur många ansökningar du tycker är tillräckligt. Att lägga upp jobbannons kostar ingenting. Får du inte in ansökningar debiteras du inte heller. Och du kan närsomhelst stoppa din annons när du känner att du har fått tillräckligt med ansökningar. Eller uppgradera till premium för att låsa upp alla ansökningar.

KONTAKTA OSS

Hos oss kan du snabbt hitta anställda! Vi hjälper gärna till.

De här företagen rekryterar också med hjälp av StudentJob

Amazon
Amnesty International
Apple
Foodora
Google
Ikea
ING
McDonalds
Mediamarkt
Mercedes
Samsung
Save the Children
TUI
Vodafone
Zara