Internationella Teamet på Studentjob

Vad är det bästa med att jobba på StudentJob? Alla våra tidigare anställda säger att det är arbetsmiljön på och runt kontoret! Våra Team består av öppensinnade människor som älskar utmaningar så mycket att de lämnade sina hemländer för att komma och jobba med oss. Förutom att jobba tycker vi om att socialisera oss med varandra samt hitta på roliga aktiviteter som t.ex. båtturer på Amsterdams kanaler, grillfester, festivalupplevelser, ping-pong-turneringar och mycket annat. På StudentJob kommer du få vänner för livet samtidigt som du får den arbetslivserfarenhet du strävar efter.

Våra 3 avdelningar jobbar tillsammans mot vårt ultimata mål: Att få de bästa platsannonserna till våra jobbportaler så att studenter och unga talanger runt om i europa på ett enkelt sätt kan hitta jobba som passar dem perfekt.

Säljteamet

Om du tycker om att socialisera med personer och spendera en stor del av din dag med att prata på telefon kommer du trivas som hemma i vårt säljteam! Du kommer tillsammans med dina jobbkamrater att kontakta nya potentiella kunder, följa upp med gamla kunder och agera som Account Manager. Eftersom den svenska marknaden fortfarande är i uppbyggnadsfasen kommer det finnas stort utrymme att testa nya säljmetoder och att komma med nya ideér! Under din tid som “Sales Intern” på StudentJob, kommer du inse hur du blir bättre och bättre på att ta reda på vad kunderna faktiskt vill ha. Detta är en perfekt start på en karriär inom sälj, eller någonting helt annat! Att ha säljerfarenhet är ovärderligt, oavsett vad du kommer jobba med.

Utvecklings- & Strategiteamet

StudentJob Sverige är den nyaste jobbportalen som lagts till i vårt internationella nätverk. Eftersom vi fortfarande håller på att bygga upp StudentJobs varumärke på den svenska marknaden behöver vi en utvecklings- & strategiavdelning. Här jobbar vi med strategiskt arbete, komma fram med hållbara nya sälj- & marknadsföringskanaler, i princip allt långsiktigt arbete. Här kommer du trivas om du vill ha en övergripande bild av den svenska marknaden och om du är kreativ och gillar att komma med- och implementera nya ideér! Givetvis ingår uppgifter från både säljteamet och online-marknadsföringsteamet i den här rollen.

Online-marknadsföringsteamet

Vill du ta reda på vad som faktiskt händer på vår hemsida? Fråga online-marknadsföringsavdelningen! Teamet är ansvariga för att öka trafiken till hemsidan, antalet registreringar och jobbansökningar. Arbetsuppgifterna skiljer sig mycket åt och du får själv lägga upp ditt arbete på det sättet som passar dig bäst! Du kommer att få träning direkt från start och du kommer även fortsätta att lära dig för varje dag som går genom att utföra alla våra uppdrag. När du är färdig här kommer du kunna allting om SEO, Google Analytics och online-marknadsföring generellt!

Jobbannonser

Online Marketeer at StudentJob International in Amsterdam

Online Marketeer at StudentJob International in Amsterdam

Do you have experience in online marketing, and are native Swedish? As an online marketer at StudentJob you’ll learn a LOT, have lots of responsibilities and work in an informal and international team.

Läs mer

För närvarande finns det inga lediga tjänster på StudentJob Sverige. Eftersom vi hela tiden växer så kan detta komma att förändras snabbt så håll ögonen öppna!

Träffa dina kollegor