JOBBA UTOMLANDS

Anställa studenter för utlandsjobb

Att anställa studenter för utlandsjobb är utmärkt. Många unga vill upptäcka världen och samtidigt tjäna pengar. Utlandsjobb är därför mycket lockande för unga studenter. Flera av dem kan arbeta under tiden som de pluggar, om de har möjlighet till att studera på distans. Dessutom har de flesta unga även lov då de kan fokusera helhjärtat på jobb. För att hitta de mest motiverade studenterna krävs en attraktiv jobbannons. Skrolla ner för tips om hur du får fler kandidater att ansöka till ditt jobb eller hör med oss!

Utlandsjobb

Varför du ska anställa studenter för utlandsjobb

 • Flera studenter har distansutbildning
 • Studenter lockas av att arbeta utomlands
 • Unga söker arbetserfarenhet
 • Unga är mer benägna att flytta utomlands för jobb eller studier
 • De är nyfikna på världen och är inte platsbundna på samma sätt som andra

Locka studenter till att jobba utomlands

Är ditt företag etablerat i andra länder än i Sverige? Bra jobbat! Ibland kan det vara svårt att hitta personer som är villiga att lämna älskade Sverige för att arbeta i ett annat land, så hur ska du locka studenter till att jobba utomlands? Det är inte så svårt som man kan tro, eftersom studenter har flera lov, vilket ger dem möjlighet att arbeta på distans. De som dessutom pluggar på distans kan också jobba utomlands. Studenter är inte i samma utsträckning som andra, bundna till en specifik plats, utan de kan vara mer flexibla när det gäller arbetsplatsens placering. Unga vill även utforska världen, se och uppleva mer av den.

Locka studenter till att jobba utomlands
Ny kund
Detta alternativ är endast för förstagångskunder

Gratis

30 dagar

Premium
Regional
Nationell

SEK 2000

30 dagarI vilken bransch vill du hitta personal?

Restaurang

Detaljhandeln

Säljare

Logistik

Kundservice

Leveransservice

Läxhjälp

Vi hjälper ditt företag att rekrytera talanger till din bransch.

Ta kontakt med oss direkt, så berättar vi mer hur exakt vi kan hjälpa just ert företag.

Vill du veta mer om våra tjänster, processer och erbjudanden?

Tjänster

Funderar du på hur vi arbetar med att hitta personal?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

En lyckad jobbannons för ditt utlandsjobb

Ju fler personer som söker till din tjänst, desto större chans är det att du hittar den eller de perfekta kandidaterna. För att locka fler sökande krävs en lyckad jobbannons för ditt utlandsjobb. Vi hjälper dig att komponera en attraktiv annons, men det som du redan nu kan börja tänka på är att skriva en tydlig text. Beskriv kort om företaget och vilken tjänst som behöver tillsättas. Ett sätt som gör det enkelt för läsaren, är att rada upp olika fakta om jobbet, såsom lön, sociala aktiviteter som företaget erbjuder eller förmåner. Mer tips hittar du här, och behöver du prata med oss, ring och vi hjälper dig på en gång: +46 850240739

FAQ

 • Hur hittar jag personal för jobb utomlands?

 • Hitta personal för ditt utlandsjobb med oss! Vi vet med erfarenhet att våra kandidater som har tagit studenten, examen eller skall ta ett sabbatsår letar efter nya äventyr och många intresserar sig för utlandsjobb. Vilken typ av jobb vill du erbjuda? Hör med vår account manager så får du en skräddarsydd rådgivning.

 • Finns det intresse hos studenter för jobb utomlands?

 • Jajamänsan, studenter är äventyrslystna och är öppna för jobb utomlands. Många unga ser det som en värdefull erfarenhet att ha med sig.

 • Hur många ansökningar behöver jag för att tillsätta utlysta tjänsten?

 • Vi brukar ha en rekommendation på 15 ansökningar, ibland mindre eller mer. Detta beror bland annat på typ av tjänst samt vad du anser är tillräckligt för att hitta den rätta kandidaten.

KONTAKTA OSS

Hos oss kan du snabbt hitta anställda! Vi hjälper gärna till.

De här företagen rekryterar också med hjälp av StudentJob

Amazon
Amnesty International
Apple
Foodora
Google
Ikea
ING
McDonalds
Mediamarkt
Mercedes
Samsung
Save the Children
TUI
Vodafone
Zara