Dags för ett snyggt och professionellt CV? StudentJob erbjuder dig möjligheten att skapa ditt egna CV helt gratis. Du kan välja mellan flera olika moderna CV-mallar. Allt du behöver göra är att ladda upp ditt befintliga CV eller fylla i de tomma fälten. När du är färdig så kan du enkelt ladda ner ditt CV!

Ett professionellt CV är viktigt.

På jakt efter ett nytt jobb? Öka dina chanser att få ditt drömjobb med hjälp av ett modernt och professionellt CV, det kommer att fånga rekryterarens uppmärksamhet! Hos oss är du i goda händer, på StudentJob har vi erfarna rekryterare som utformat en CV-mall som garanterat kommer få dig att sticka ut från mängden. Välj mellan flera snygga CV-mallar och skapa ditt eget CV steg för steg.

Skapa ditt professionella och moderna CV helt gratis

Du kan skapa ett professionellt och modernt CV helt gratis med vår CV-mall. Du har två alternativ 1) Ladda upp ditt egna CV och fyll i de tomma fälten. Du kan välja mellan flera olika CV-mallar och lägga till mer information om du vill. 2) Du kan också skapa ditt egna CV från scratch! Allt du behöver göra är att välja den CV-mall du gillar bäst och fylla i fälten. Superenkelt!

Färdig? Ladda ner ditt gratis CV som PDF!

Se till att ditt CV innehåller all information

Vår CV-mall har utformats med hjälp av våra rekryterare som har flera års erfarenhet inom rekrytering, så vi vet precis vad det är som gör ett CV riktigt bra. Vill du vara säker på att ditt CV är godkänt av rekryterare? Ladda upp det i vår CV-mall. Vårt verktyg kommer att läsa igenom ditt CV och arrangera informationen i rätt ordning. Fyll i den information som saknas så kommer du se hur enkelt det är att skriva ett riktigt bra CV!

Do's & Don'ts när du ska skriva ett bra CV

Hur skriver man ett CV som sticker ut från mängden? Läs våra ansökningstips för att få tips och exempel på hur du skriver ett bra CV!

Är du redo för att skapa ditt nya moderna CV? Klicka på “sätt igång” för att börja!