SÄLJARE JOBB

Anställa studenter inom sälj

Vill du anställa studenter inom sälj? Behöver du anställa studenter inom sälj som kan börja snarast? Vill du ha de mest perfekta medarbetarna till ditt företag? Måste du rekrytera snabbt och behöver någon som kan agera nu? Vi ordnar det! Vi på StudentJob har alla resurser för att hitta och nå ut till kandidater runt om i Sverige. Registrera ditt företag redan nu eller kontakta oss på +46 850240739 eller mejla till info@studentjob.se, för mer information, om hur vi kan hjälpa dig att hitta idealiska studenter att anställa inom sälj.

anställa studenter till retail

Varför ditt företag ska anställa studenter inom sälj


 • Det finns massvis av duktiga säljare
 • Studenter är ofta flexibla
 • Villiga att lära sig och är intresserade av säljutbildningar
 • Kan arbeta under sommaren
 • De är en motiverad arbetskraft vilket gör de målinriktade

Studenter är duktiga på sälj

Att anställa unga är ett smart drag för företag. Anledningen är att studenter är riktigt duktiga på sälj. De har stenkoll på hur man ska sälja in diverse produkter eller tjänster och är ofta otroligt motiverade! Dessutom är många unga i behov av ett extra- eller deltidsjobb vid sidan av sina studier. Studenter är också flexibla och kan många gånger hoppa in och ta pass, med kort varsel, när det behövs. Så om du och ditt företag behöver driftiga studenter till säljuppdrag, kan vi hjälpa dig att finna de bästa kandidaterna som söker jobb inom försäljning.

Studenter är duktiga på sälj
Ny kund
Detta alternativ är endast för förstagångskunder

Gratis

30 dagar

Premium
Regional
Nationell

SEK 2000

30 dagarSå får du studenter att söka till säljjobb

För att nå studenter som vill söka säljjobb behöver du självklart en säljande jobbannons. En attraktiv annons kommer locka fler studenter till att söka. Så hur är en inbjudande jobbannons strukturerad? Först och främst gäller det att ha en tydlig struktur och en klar beskrivning. Låt inte annonsen vara för lång, det kan resultera i att arbetssökande tröttnar på all information. Ha endast med den viktigaste informationen om tjänsten, exempelvis som vad ditt företag gör, arbetsuppgifter, krav och betydelsefulla punkter som lön, sociala aktiviteter eller arbetsmiljön. Behöver du mer tips, läs igenom vår guide om hur du som arbetsgivare skriver en bra annons.

Söker du efter säljpersonal för jobb i Sverige, utomlands eller på distans?

Jobba i Sverige

Jobba utomlands

Jobba hemifrån

Oavsett var du behöver personal så kan vi hjälpa till med hela rekryteringsprocessen.

Har du fortfarande funderingar? Tveka inte att kontakta oss.

Vill du veta mer om våra tjänster, processer och erbjudanden?

Tjänster

Funderar du på hur vi arbetar med att hitta personal till ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

FAQ

 • Varför anställa studenter inom säljjobb?

 • Det finns många fördelar som talar för varför du ska anställa studenter inom säljjobb. Inte bara det att de är unga och motiverade, de är också målinriktade. Kanske kan de hjälpa ditt företag att nå er säljmål. Studenter är också oerhört flexibla när det kommer till arbetstider. En annan fördel med att anställa en student inom säljjobb är deras villighet att lära sig och vi vet med erfarenhet att många studenter är intresserade av säljutbildnigar.

 • Hur får jag studenter att ansöka till säljjobb?

 • Att locka studenter att söka till säljjobb är inte svårt, men tänk på att erbjuda en attraktiv marknadslön. Attrahera ansökande med säljutbildning eller andra förmåner som kommer att underlätta för deras jobb. Exempelvis, en jobbtelefon, jobbdator, reseersättning eller frisk & vård

 • Hur får jag studenter att ansöka till säljjobb utomlands?

 • Locka studenter att söka till säljjobb utomlands genom att först se till att ha en lockande eller rolig jobbannons. Beskriv exakt vad som väntar de och vad ni erbjuder. Erbjuder ni flyttpaket, Friday drinks och andra roligheter som ni tror kan intressera er målgrupp, ta med så mycket detaljer ni kan i ert annons! Många studenter och unga yrkesverksamma visar stort intresse för utlandsjobb samt distansjobb, så om det går att utföra jobbet på distans kan det vara värt att nämna och locka till fler ansökande till ditt säljjobb.

KONTAKTA OSS

Hos oss kan du snabbt hitta anställda!

De här företagen rekryterar också med hjälp av StudentJob

Amazon
Amnesty International
Apple
Foodora
Google
Ikea
ING
McDonalds
Mediamarkt
Mercedes
Samsung
Save the Children
TUI
Vodafone
Zara