Om StudentJob

StudentJob.se är en jobbportal som ägnar sig åt att hjälpa studerande och nyutexaminerade att få in en fot i arbetslivet.

StudentJob ger dig chansen att komma i kontakt med företag och organisationer som söker personal vare sig det gäller deltid, heltid eller kortare uppdrag. Sidan lanserades på riktigt i Sverige i juli 2016 och växer nu snabbt. Oavsett om du söker praktikplats för att få mer erfarenhet eller om du är på jakt efter ett traineeprogram hittar du hos oss ett brett utbud av möjligheter. StudentJob erbjuder dig att på ett enkelt sätt komma i kontakt med både stora och små företag, oavsett om det handlar om att tjäna extra pengar eller om du vill få nya erfarenheter och öka dina chanser i arbetslivet.

Vi på StudentJob tror på ambition!

StudentJob är även verksamma internationellt; efter att ha startat i Nederländerna lanserades StudentJob Storbritannien under februari år 2010. Sedan dess har StudentJob fortsatt växa och med framgång lanserats i Frankrike, Spanien, Tyskland, Belgien och Österrike. Det är vårt mål att ge studenter och arbetsgivare runt hela Europa möjligheten att komma i kontakt med varandra.

Klicka här för att se statistik över vårt internationella nätverk!

Young Capital Talent Europa Vad erbjuder vi våra studenter?

StudentJob erbjuder studenter och unga som vill etablera sig på arbetsmarknaden ett brett utbud av extrajobb, deltidstjänster, helgjobb, sommarjobb och praktikplatser i hela Sverige. StudentJob ger dig möjlighet att snabbt och enkelt hitta ett passande jobb som intresserar just dig. Utöver detta erbjuder vi även karriärtips & råd, samt CV tips som kan underlätta din ansökningsprocess. Det krävs endast några få klick för att skicka iväg din ansökan!

Fördelar för dig som student:

  • Företag och organisationer kan enkelt hitta dig, att bli headhuntad är ett bekvämt sätt att få jobb!
  • Resurser som hjälper dig i ditt jobbsökande och tillgång till personlig service
  • Vi är måna om våra kandidater, vi gör allt för du ska få ett jobb och utvecklas!

Fördelar för företag:

  • En ständigt växande databas med kandidater innebär att du har goda möjligheter att hitta just den du vill anställa
  • Våra användare är unga och motiverade att hitta jobb
  • Du kan enkelt annonsera och redigera din platsannons när du vill
  • Dina platsannonser kommer att synas direkt bland sökresultatet på Google
Vill du anställa personal? Läs mer om att hitta nya anställda med StudentJob.se

StudentJob International Teamet
Studentjob Team Sweden

Kontakta oss

Tidslinje
2016   YoungCapital och StudentJob International har tillsammans 4 miljoner kandidater i sin databas. I juli lanseras den svenska sidan fullt ut.
2014   Studentenwerk byter namn till YoungCapital.
2012   I databasen för Studentenwerk och StudentJob International finns nu över 1 miljon kandidater.
2010   StudentJob UK lanseras som en del av StudentJob International. I slutet av året har StudentJob UK 5000 registrerade kandidater.
2000-2009   StudentJob grundas i Nederländerna men heter då Studentenwerk. Företaget hade tidigt planer på att expandera internationellt och etableras i Tyskland, Belgien, Frakrike och Spanien under namnet StudentJob International. I databasen finns då 500 000 kandidater.

StudentJob lanserades år 1999 och är en del av YoungCapital.