Hitta sommarjobb med oss!

Home » Sommarjobb

Är du på jakt efter sommarjobb? Då har du kommit helt rätt! På StudentJob har vi företag som letar efter just dig som vill sommarjobba. Att sommarjobba ger dig mera pengar i fickan men också arbetslivserfarenheter som du kan ta med till framtida jobb. Dessutom får du chansen att pröva på ett nytt jobb, som du kanske vill fortsätta med eller upptäcker att du är intresserad av något annat. Din karriär börjar här! Vi har sommarjobb över hela Sverige och även några tjänster utomlands. Hitta sommarjobb med StudentJob, vi har sommarjobb för studenter, ungdomar och för alla som vill söka.

Välj i vilken stad som du vill hitta sommarjobb:

StudentJob hjälper dig att hitta ditt sommarjobb!

Hitta årets sommarjobb och feriejobb snabbt och enkelt med StudentJob. Börja din karriär med ett sommarjobb! Vare sig det är i framväxande IT-brasnch, hotell och restaurang, marknadsföringsfirma, sommar-distansjobb från hemma eller utvecklas hela sommaren tillsammans med start-ups företag. Oavsett bransch så finner du de här. De flesta företag behöver personalförstärkning under somrarna och som sommarvikarie får du oftast ta över arbetsuppgifter från ordinarie personal, som troligen befinner sig på sin sommarsemester. Sol, vind och vatten, har du på sommarjobbet också. Oroa dig inte om att missa sommarvärmen! Vår bästa tips är att planera dina arbetspass, tänk hur många dagar du skulle vilja jobba, hur många timmar per dag och om du helst vill jobba deltid, heltid, dagtid, helger, kvällar eller nattpass.

Det är också bra att vara ute i god tid när det kommer till att hitta sommarjobb. Många företag annonserar ut sommarjobb redan under vinter, medans andra väljer ut sina kandidater precis innan sommaren. Vi rekommenderar att du håller dig aktivt och håll utkik för nya inkommande sommarjobb. Du kan registrera dig här, så trillar det in jobbannonser direkt i mejlinkorgen.

Ett tips till dig som har sökt många jobb men varken fått svar eller minns vilket jobb du har sökt. Gör en lista med hjälp Excel eller Word dokument. Där kan du fylla i alla jobb som du har sökt, datum, kontaktperson, länk till jobbannonsen mm. Du har samtidigt översikt och se när det passar att igen kontakta de företag som inte har svarat. Speciellt när det gäller sommarjobb kan det vara bra att ha koll eftersom ansökningsperioden tar längre tid än en normal anställning.

Planera din sommar redan nu! Vi hjälper dig med jobbsökandet. Gör en profil hos oss och lämna in din ansökan till flera olika arbetsgivare snabbt! Låt pengarna rulla in, hitta sommarjobb med StudetJob!

Se alla lediga sommartjänster här

Söker du personal?

Ladda upp din jobbannons här för att snabbt få kontakt med unga och studenter

Annonsera

Klicka här för att se alla alternativ

Vill du börja annonsera direkt? Vänligen använd dig av en dator eller surfplatta.