KUNDSERVICE JOBB

Anställa studenter till kundservice

Vill du ha motiverade och nyfikna medarbetare till ditt företag? Då rekommenderar vi dig att anställa studenter till kundservice. Unga är flexibla och kan arbeta mycket under obekväma tider. Studenter söker efter arbetserfarenhet och de vill gärna lära sig nya färdigheter inom de jobb de tar sig an. Med det sagt, kommer de kunna bidra med hårt jobb och förhoppningsvis lyfta ditt företag med nya fräscha idéer och synpunkter. Registrera ditt företag redan idag och lägg upp din jobbannons för att anställa studenter till kundservice.

anställa studenter till kundservice

Fördelar med att anställa studenter till kundservice

 • Studenter är ofta väldigt flexibla
 • De är hungriga efter arbetserfarenhet
 • Dessutom är de lättlärda och noggranna
 • De kan arbeta under lov och andra helgdagar
 • Studenter är oftast kunniga inom social medier och kan hjälpa ditt företag med digital kommunikation

Så når du studenter

Att hitta de mest passande medarbetarna till ditt företag kan vara klurigt, men med StudentJob blir det enkelt. Vi har en databas med över 210 000 kandidater och därför rätt resurser för att du ska nå studenter var som helst i vårt avlånga land. Din första uppgift är att registrera dig och därefter en lockande jobbannons. Om du behöver hitta personal snabbt, kan vi erbjuda dig alternativ som resulterar i att din jobbannons får ännu mer exponering. Det gör vi bland annat via mejlutskick och genom att publicera reklam på våra sociala medier samt genom större exponering på vår hemsida. Har du några frågor? Nå oss på +46 850240771 eller mejla till oss.

Så når du studenter
Ny kund
Detta alternativ är endast för förstagångskunder

Gratis

30 dagar

Premium
Regional
Nationell

SEK 2000

30 dagarEn jobbannons som lockar studenter till kundservicebranschen

När du skriver din jobbannons gäller det att framhäva alla fördelar med att arbeta på ditt företag. En jobbannons som lockar studenter till kundservicebranschen bör innehålla information om de dagliga arbetsuppgifterna, olika förmåner, teamkänslan på företaget och eventuellt lön. Sådana faktorer kan vara avgörande för om studenterna söker tjänsten eller inte. Om du vill ha mer tips på en perfekt jobbannons kan du höra med oss på StudentJob. Du når oss alltid på +46 850240771 eller info@studentjob.se.

Söker du efter kundservicepersonal för jobb i Sverige, utomlands eller på distans?

Jobba i Sverige

Jobba utomlands

Jobba hemifrån

Oavsett var du behöver personal så kan vi hjälpa till med hela rekryteringsprocessen.

Har du fortfarande funderingar? Tveka inte att kontakta oss.

Vill du veta mer om våra tjänster, processer och erbjudanden?

Tjänster

Funderar du på hur vi arbetar med att hitta personal till ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

FAQ

 • Varför anställa studenter till ett kundservice jobb?

 • Studenter är flexibla och oerhört digital-orienterade. Det vill säga att de kan navigera sig fram i olika digitala verktyg, om inte så är de lättlärda. De förstår konsumenter och kan ge service till dina kunder, då de flesta studenter är utefter erfarenhet och merit för sina framtida jobb. En annan anledning varför du ska anställa studenter till kundservice är deras viljan och motivation till att lära sig nya saker.

 • Hur kan jag snabbt hitta personal till kundservice jobb?

 • Du kan hitta personal till kundservice jobb snabbt med StudentJob. Detta gör du enklast via vår registreringssida. Det tar ca 5 minuter sedan är det bara och vänta på ansökningarna som kommer att trillande in snarast. Skulle det vara så att du inte få in ansökningar alls, jadå debiteras du inte. Testa att ladda upp din jobbannons gratis idag!

 • Hur lockar jag fler att ansöka till kundservice jobb utomlands?

 • Du lockar fler studenter att ansöka till kundservice jobb utomlands enkelt med StudentJob. Vi vet med erfarenhet att studenterna i vår databas är sugna på jobb utomlands. Bland de populära jobben är just kundservice jobb utomlands. Lägg upp din annons med oss idag!

KONTAKTA OSS

Hos oss kan du snabbt hitta anställda!

De här företagen rekryterar också med hjälp av StudentJob

Amazon
Amnesty International
Apple
Foodora
Google
Ikea
ING
McDonalds
Mediamarkt
Mercedes
Samsung
Save the Children
TUI
Vodafone
Zara