LOGISTIK JOBB

Anställa studenter inom logistik

Vill du anställa studenter inom logistik? Ditt företag är viktigt och därför behöver du hitta rätt personal att rekrytera. Att anställa studenter inom logistik är därför ett vinnande koncept. De behöver jobb under sina studier, när de har tagit examen och vissa behöver även praktik, vilket är vad ditt företag förhoppningsvis kan erbjuda. Studenter är nyfikna och motiverade när de får sitt första jobb inom det område de önskar att arbeta inom. Deras talang kan också stärka ditt företags position på marknaden. Vill du veta mer om hur vi på StudentJob kan hjälpa dig att hitta studenter att anställa inom logistik, kontakta oss!

anställa studenter inom logistik

Därför ska du anställa studenter inom logistik


 • Studenter kan bidra med nya idéer och användbar kunskap
 • De är anpassningsbara
 • Uppskattar arbetslivserfarenhet
 • De kan acceptera lägre ingångslöner än erfarna medarbetare
 • De är produktiva och nytänkande
 • Studenter är flexibla när det kommer till arbetstider

Studenter är produktiva

Glada studenter är mer produktiva. Enligt våra nuvarande kunder gör en motiverad attityd hos våra kandidater skillnad i ett team. De är energiska varje arbetsdag, eftersom de oftast arbetar deltid eller extrajobbar. I och med att studenter utbildar sig och har koll på hur saker och ting ska genomföras, gör de färre misstag. Med deras nya och fräscha perspektiv identifierar de snabbt områden som kan förbättras. Nya medarbetare kan också förbättra gruppdynamiken och teamet. Ett klokt val är därför att finna studenter som är mer produktiva och det kan vi garanterat hjälpa dig med! Nå oss snabbt och enkelt på +46 850240739 eller info@studentjob.se

Studenter är produktiva
Ny kund
Detta alternativ är endast för förstagångskunder

Gratis

30 dagar

Premium
Regional
Nationell

SEK 2000

30 dagarTa del av vår gratis rektyteringsguide

Ladda ner StudentJobs gratis rekryteringsguide! Unga är ambitiösa, roliga och trygghetssökande. Däremot kan generation Z vara mer svårfångad, men samtidigt en avgörande årskull, för att företag ska kunna hålla sig uppdaterade. Du kan inte bara lägga in en ledig jobbannons online och förvänta dig att de bästa kandidaterna söker. Så, hur lockar och rekryterar du dessa entreprenöriella sinnen? Läs alla tips i vår gratis rekryteringsguide samt våra tips till arbetsgivare.

Söker du efter logistikpersonal för jobb i Sverige eller utomlands?

Jobba i Sverige

Jobba utomlands

Oavsett var du behöver personal så kan vi hjälpa till med hela rekryteringsprocessen.

Har du fortfarande funderingar? Tveka inte att kontakta oss.

Vill du veta mer om våra tjänster, processer och erbjudanden?

Tjänster

Funderar du på hur vi arbetar med att hitta personal till ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

FAQ

 • Varför anställa studenter till logistik jobb?

 • Anställa studenter till logistik jobb är det självklara valet som många arbetsgivare gör. Studenter är nämligen mycket flexibla och hårt arbetande, vilket gör att de passar in i alla typer av företag. En glad student är dessutom en produktiv student, bra för dina affärer! Studenter plockar gärna arbetstimmar och de kan arbeta på obekväma arbetstider. Börja erbjuda en anställning till en studentmedarbetare idag!

 • Hur hittar jag studenter att anställa till ett logistik jobb snabbt?

 • Du kan hitta studenter att anställa till ett logistik jobb snabbt med StudentJob. Vi har över 210 000 registrerade unga och arbetssökande studenter i vår databas som väntar på sitt allra första jobb inom logistik.

 • Vad är en rimlig lön för studenter inom logistik jobb?

 • Även om studenter kan acceptera lägre lön än en erfaren personal så bör lönesättningen vara rimlig för studentens ålder, tidigare erfarenhet, typ av arbetsuppgift och eventuellt utbildning som gör denna kvalificerad för jobbet. Ett tips är att kolla in det rekommenderade ingångslönen för just din bransch. Medianlönen inom lager 2021 är runt 28 000 kronor/månaden, enligt SCB statistik byrå.

KONTAKTA OSS

Hos oss kan du snabbt hitta anställda!

De här företagen rekryterar också med hjälp av StudentJob

Amazon
Amnesty International
Apple
Foodora
Google
Ikea
ING
McDonalds
Mediamarkt
Mercedes
Samsung
Save the Children
TUI
Vodafone
Zara