Inaktiv platsannons

Produktassistent till Ur&Penn Stockholms län i Upplands Väsby

   Om... Ur&Penn grundades år 1943 av Erling Persson och är idag med över 120 butiker Skandinaviens ledande kedja inom klockor och modeaccessoarer. Vår idé och framgångskoncept är att förändra en mycket konservativ industri genom...

Om tjänsten

 

 Om Oss

Ur&Penn grundades år 1943 av Erling Persson och är idag med över 120 butiker Skandinaviens ledande kedja inom klockor och modeaccessoarer. Vår idé och framgångskoncept är att förändra en mycket konservativ industri genom design och marknadsföring av egna varumärken till revolutionerande priser.

 Vid sidan av att skapa fantastiska accessoarer är det inbyggt i vårt DNA att göra skillnad för de mest utsatta. Vi vill bygga ett företag som lämnar världen lite bättre och initierade därför Ur&Penn Foundation, som är stolt partner till Hungerprojektets arbete i Ghana.

Som medarbetare på Ur&Penn är du direkt bidragande till vår framgång.

 

Om Tjänsten

Vi söker dig som med passion för modeklockor och smycken vill arbeta med inköp på vårt huvudkontor i Upplands Väsby. Tjänsten är en tillsvidareanställning (med 6 månaders provanställning) på heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta som produktassistent inom inköpsavdelningen.

Dina främsta arbetsuppgifter blir att:

  • Stödja en produktchef i det dagliga arbetet
  • Arbeta med orderläggning, leveransbevakning och logistik från leverantör till butik.
  • Kostnadsoptimera våra inköp

 

Vi söker dig som

gillar att hitta lösningar som inte alltid är självklara och triggas av att presentera förslag som leder till resultat. Du vet att din kommunikation (svensk och engelsk) gentemot leverantörer och våra butiker är a och o för att uppnå rätt leverans till rätt adress vid rätt tid. Dina kunskaper i Excel och din känsla för struktur och ordning hjälper dig ytterligare i att göra ett riktigt bra arbete.

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller erfarenhet från en inköpsassistent roll sedan tidigare, men absolut viktigast är att du vet att du har det som krävs för att göra skillnad hos oss. Du är positiv,tror på dig själv och har en vinnande attityd.

 

Varför oss?

Vi erbjuder ett givande arbete i ett företag med mycket energi och driv, där endast du själv sätter begränsningarna för hur mycket du utvecklas. Du blir en del av en företagskultur som präglas av stort engagemang, öppenhet och höga ambitioner.. Vi erbjuder ett snabbt tempo i en ständigt utvecklande arbetsmiljö där endast vår egen kreativitet sätter gränserna.

 

 

Nästa steg

Sista ansökningsdag är den 2019-08-01. Vi ser fram emot att höra från dig! Intervjuer sker efter sista ansökningsdag.

”Keep it simple!” är vår filosofi, så observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida.

Vi ses på Ur & Penn!

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Upplands Väsby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Upplands Väsby | Detaljhandel | Deltidsjobb