Inaktiv platsannons

Driven junior maskiningenjör med intresse för produktionsutveckling! i Södertälje

Om tjänsten

Driven junior maskiningenjör med intresse för produktionsutveckling! Om jobbet

Vi söker dig som är i början av din karriär och som vill ta dig an ett uppdrag som är ett samarbete mellan ÅF och vår kund i Södertälje! Kanske är det du som är vår nästa talang? 

Vår kund befinner sig i en period av flera spännande förändringar och utmaningar och söker nu en ingenjör med intresse för maskinteknik och logistik. Du arbetar dagligen med att säkerhetsställa att produktion har förutsättningar att klara kortsiktig leverans samt mer långsiktigt med att genomföra planerade förbättringsuppdrag. Du kommer få chansen att driva investeringsprojekt, optimera produktions- och monteringslinjer och vara en bidragande faktor till att vår kund fortsätter vara världsledande i sin bransch!

Du kommer ha en central roll inom din produktionsenhet där du får möjlighet att arbeta med tekniska utmaningar, ofta i team tillsammans med andra ingenjörer och operatörer. Du kommer ha ett arbete med högt tempo och stort teknikinnehåll – ett drömjobb för en teknikintresserad ingenjör som gillar teamwork!

I din roll är du inte rädd för att:  

-Jobba i team och vara villig att hjälpa andra

-Snabbt sätta dig in i nya sammanhang

-Sprida positiv energi bland dina kollegor

-Behålla ordning och reda, även i stressiga sammanhang

-Få möjlighet att snabbt växa och utvecklas som ledare i en teknisk miljö  

Varför jobba med mig? – Rekryterande chef Erik  

”Som ledare är jag organiserad, effektiv och driven. Jag gillar att sätta höga mål och jobba hårt för att nå dem. Jag drivs av att göra det okomfortabla komfortabelt. Jag inspireras av människor som drivs av att förändra och förbättra. Jag tror på teamwork och att hjälpa andra. Jag tror på individens potential och att det mesta är nåbart så länge man är villig att jobba för det. Att just du kan nå oerhört långt om du själv vill.”

Vem är du?

Du är utbildad högskole- eller civilingenjör och gärna med inriktning mot produktion. Du har ett stort intresse för teknik och vill ha en roll där teknik och koordinering mixas, men tyngdpunkten ligger på just teknik. Du är analytisk och har en god förmåga att kommunicera. Som person är du driven och orädd samt har en vilja att lära dig. Du är en lagspelare som gillar att ha många kontaktytor och trivs i en roll med mycket ansvarstagande. Tjänsten kräver att du är flytande i både svenska och engelska.

Vi erbjuder

ÅFs Future-koncept ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på din karriär. Konceptet sker i samarbete med kunden och du får under uppdraget testa på konsultrollen samtidigt som du får en god insikt i en mycket spännande kund. Inför avslutat uppdrag finns valmöjligheten att antingen fortsätta karriären hos ÅF eller kunden. Du kommer få möjlighet att sätta dina teoretiska kunskaper på prov i praktiken och du blir erbjuden både interna utbildningar och personlig utveckling.

Om företaget

ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Making Future.

Publicerad den

19-09-2019

Extra information

Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Södertälje | Stockholms län | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis