Inaktiv platsannons

Butikssäljare Natt under sommaren (ca 54 %) Circle K Hässelby i Stockholm

På Circle K är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och vi tror att du kommer att tycka att det känns meningsfullt att göra våra kunders liv enklare.

Om tjänsten

 

DO YOU LOVE FOOD?

SO DO WE, LET'S MAKE FOOD-MAGIC!

 

Söker du efter ditt första jobb, nya möjligheter eller början på en livslång karriär? Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.

 

Denna tjänst är ett vikariat under juni och juli på 54 % som sträcker sig fram till 31 juli 2019.

Tjänsten innebär att du arbetar nätter på rullande schema där det innebär att du arbetar 4 pass och sedan är ledig 7 dagar. Sedan arbetar du 3 pass och är ledig 7 dagar.

Den här tjänsten innebär att du i första hand kommer att arbeta nätter men det finns även möjlighet att få arbeta fler pass under sommarmånaderna. Efter vikariatet finns det goda chanser till förlängning. 

 

Hos oss är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. Den ena dagen är inte den andra lik och du behöver gilla omväxling, matberedning, sälj och att alltid ge god kundservice!

På stationen gör vi allt från att stå i kassa, montera korv, baka bullar och städa hyrbilar. Tjänsten innebär att du i huvudsak jobbar natt med mycket eget ansvar för rutiner som innehåller bland annat bakning, städning och matberedning.

Med en sak i fokus: Våra kunder! Du är navet för att vi ska lyckas hålla butiken öppen dygnets alla timmar och alltid kunna göra våra kunder nöjda! Är du motiverad, utåtriktad, intresserad av sälj och ett intresse för mat – då kan vi lära dig resten!

 

Du behöver ha B-körkort. 

 

Om du är redo att forma vår resa, kommer vi att forma din!

 

För att läsa mer om våra tjänster på Circle K gå in

 Ansök senast: 18 juni 2019, urval sker löpande!

Om tjänsten: Tjänsten är ett vikariat till 31 juli 2019
 

Publicerad den

24-07-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis