Inaktiv platsannons

Mäklarassistent till Ekerö/Bromma

Om tjänsten

Om vårt kontor
Vi på Fastighetsbyrån Ekerö är stolta över att vara en av områdets ledande aktörer och en av de fastighetsmäklare som gör flest affärer i området. Vi har en gedigen lokalkännedom och ett välutvecklat kontaktnät av köpare och säljare som växer för varje år. Det gör att många av våra kunder gärna återkommer till oss gång på gång. Det är ett förtroende vi är glada över och värnar om.

Du kommer att arbeta på Ekerökontoret men även stötta vårt Brommakontor med objektsbeskrivningar samt en del administration.

Vi strävar efter att ständigt utveckla oss själva och våra medarbetare erbjuds kontinuerlig vidareutbildning och coachning. Hos oss finns både verktygen och stödet du behöver för att bli framgångsrik.

Det är smidigt att ta sig till Ekerö och till vårt kontor, det går gott om bussar från Brommaplan med en restid om ca 15 min. 

Om dig
Du har en verklig passion för service; oavsett om det handlar om att ansvara för administrationen, vara ett stöd för mäklarna eller att aktivt skapa säljmöten för dina medarbetare. Du har inte nödvändigtvis gått en mäklarassistentutbildning, även om det självklart är en merit.

Däremot har du en god erfarenhet av serviceyrken, där tempot har varit högt och du har varit ansvarig för många projekt samtidigt. Vi tror att du sätter högt värde i ett professionellt och trevlig bemötande, är ambitiös och ser vårt kontor som den perfekta platsen att vidareutvecklas och ta nästa steg i karriären. 

Vi ser fram emot att höra av dig!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ekerö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ekerö | Heltidsjobb (förstajobb)