Inaktiv platsannons

McDonald´s Mariekälla Södertälje Södertälje, Moraberg

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger.

Om tjänsten

Framtidens restaurang söker medarbetare!

Det händer mycket på McDonald’s just nu. Vi utvecklas i en spännande riktning. Framtiden ser ljus ut. Bland annat kommer vi införa bordsservering med minskat matsvinn och nöjdare kunder som resultat. Och det är bara början.

 

Ett jobb på McDonald’s ger dig kunskap och erfarenheter för livet. Du lär dig att jobba i team ihop med människor som har vitt skilda bakgrunder. Du behöver ingen tidigare arbetslivserfarenhet, det viktiga är vem du är. Inställning väger tyngre än betyg.

 

Har du många järn i elden? Bra! Vi kan erbjuda flexibla arbetstider. Är du skolungdom kan du exempelvis kombinera arbetet med dina studier och dina fritidsintressen. Till vår nyöppning av restaurangen i Mariekälla i Södertälje söker vi såväl deltidstjänster som anställningar med högre anställningsmängd.

 

Vi erbjuder utbildning från första dagen och har en tydlig karriärstrappa för dig som vill avancera. Dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's.

 

Om du känner att du är serviceinriktad, vill arbeta i team och tycker om att jobba med människor – då vill vi träffa dig!

 

Välkommen att skicka in din ansökan till oss. 

 

För eventuella frågor maila dessa till mikael.sandlin@se.mcd.com och döp mailet till "Mariekälla".

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Södertälje | Restaurang | Deltidsjobb