Inaktiv platsannons

SAP Lead Developer i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

SAP Lead Developer

Ny miljö. Ny karta. Är du vår SAP Lead Developer?

Vill du bryta ny mark? Vi förändrar vårt IT-landskap och kliver in i SAP-miljö. På den resan behöver vi en trygg och kunnig Lead Developer som kan vara med och rita upp kartan och ta oss fram till målet. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och vi längtar efter dig som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Hurra! Vi strävar mot harmoni och standardisering. Alla SCAs affärsprocesser ingår nu i ett genomgripande förändringsprojekt som kommer att stödjas av SAP S/4 HANA. Därför söker vi dig som vill vara med och skapa SCAs framtida systemlösningar.

SAP Lead Developer är en helt ny tjänst som vi vill att du formar utifrån dina egna erfarenheter. Vår grupp Enterprise Applications svarar för utveckling och förvaltning. Här finns Solution Architects, Integration Lead och Application Experts och ett helt gäng med konsulter som du arbetar tillsammans med.

Vi behöver väl genomtänkta riktlinjer för arkitektur- och systemutveckling. Ambitionen är att använda SAPs standardprocesser i kombination med egen utveckling - en både klurig och rolig utmaning.

Vem är du?

Du har gedigen erfarenhet av systemutveckling, metodik och arkitektur. Kanske har du tidigare jobbat med SAP, ABAP, Fiori, Java, Eclipse, HTML5 och källkodshantering?

Viktigt för rollen är att du har stort eget ansvarstagande och tycker om att samarbeta. Du är van att formulera styrande riktlinjer och ser fram emot att leda externa konsulter. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

För oss är det också viktigt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: ansvar, högklassighet och respekt.

Vad erbjuder vi dig?

SCA erbjuder ett stimulerande och varierande arbete. Du kommer ingå i en grupp med mycket kvalificerade kollegor som känner stort engagemang för att lösa verksamhetens behov med hjälp av S/4HANA.

Det är ett fritt arbete där du har stora möjligheter att forma SCA:s framtida systemlösningar.

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av digsom vill göra skillnad och våga tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv.

Publicerad den

19-09-2019

Extra information

Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Västernorrlands län | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis