Inaktiv platsannons

Affärschef till BoKlok i Norr i Luleå

Affärschef till BoKlok i...  ... är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger... hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra...

Om tjänsten

Affärschef till BoKlok i Norr

 

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Tjänsten

Vill du att det ska byggas fler prisvärda bostäder? Är du dessutom van att leda många personer? Då är detta ett jobb för dig! Som Affärschef på BoKlok ansvarar du för att säkerställa att det finns projekt med godkänd detaljplan som kan starta försäljningen enligt uppsatta mål.  Och att tillsammans med dina medarbetare i marknadsområdet bedriva en lönsam verksamhet som resulterar i nöjda kunder.

 

Du har personalansvar för medarbetare på våra kontor i Umeå, Luleå, Östersund, Borlänge, Uppsala och Gävle. Marknadsområdet har idag nio anställda i roller som affärsutvecklare, projektledare, produktionschefer, efterserviceansvariga och säljare.

 

Tjänsten som Affärschef erbjuder dig ett varierande arbete och stora utvecklingsmöjligheter inom BoKlok men även inom både Skanska och IKEA.

 

Du kommer ingå i BoKlok Housings svenska ledningsgrupp.

 

Stämmer detta in på dig?

Som person är du starkt affärs- och resultatorienterad. Du är trygg med din egen kompetens och van att vara framgångsrik i affärer. Du är väl insatt i projektutvecklingsprocessen och produktion på byggarbetsplats. Ett redan upparbetat nätverk av kommunkontakter är en fördel.

 

För att bli framgångsrik i rollen så tror vi att du är högskole-/civilingenjör eller innehar likvärdig utbildning/erfarenhet. Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi samt troligen sju års dokumenterad erfarenhet av projektledning/projektutveckling. Det är meriterande om du även har erfarenhet inom bostadsprojekt. 

 

Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av personalansvar, gärna även av att leda på distans.

 

Du kommer att rapportera till chefen för Projekt och din placeringsort är något av Skanskas kontor i Uppsala, Dalarna eller Norrland.

 

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Välkommen med din ansökan senast 19 juni!  – eller varför inte redan i dag?

Additional Information
Statements

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)