Inaktiv platsannons

HR-partner Väg och Anläggning - Stockholm

Om tjänsten


Årets region inom Skanska söker affärsdriven HR-partner!

Skanska utvecklar och bygger ett bättre samhälle med fokus på hållbarhet. Våra medarbetare är vår största tillgång. Vi inom HR stöttar och utvecklar det viktiga arbetet med att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla de bästa medarbetarna i alla roller. Vi är idag ca 150 engagerade HR-kollegor, såväl specialister som generalister spridda över landet, som arbetar nära våra verksamheter och brinner för det vi gör. Tillsammans är vi en viktig del av Skanskas framgång.

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Region Väg och Anläggning Stockholm bedriver mark-, väg-, bro- och anläggningsarbeten i Stockholm. Regionen har drygt 300 medarbetare och består av fyra markdistrikt, ett anläggningsdistrikt samt distrikt Affär.

Tillsammans levererar vi ”Support i världsklass”

Som HR-partner jobbar du såväl strategiskt som operativt med många kontaktytor, såväl externt som internt. Du ingår i ledningsgruppen för region V&A Stockholm och rapporterar till HR-chef för Väg och Anläggning. Du ingår i en grupp med 11 engagerade HR-kollegor och i regionen har du stöd av såväl HR-Generalist, HR-administratör och rekryteringsspecialister.

Dina arbetsuppgifter:
  • Agera HR:s representant i den regionala ledningsgruppen
  • Leda, förankra, implementera och löpande följa upp centrala HR-initiativ
  • Identifiera och initiera övriga behov av HR-insatser i region och distrikt
  • Tillhandahålla löpande HR-stöd till regionen, primärt till regionchef och distriktschefer
  • Delta i utvecklingsinsatser inom HR-området
  • Kommunicera och samarbeta med HR-specialister och kollegor inom Linjestöd HR
Våra värderingar är viktiga för oss! 

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet inom HR-området och drivs av ett affärsinriktat och värderingsstyrt HR-arbete. Du har akademisk utbildning inom HR eller motsvarande och dina kunskaper och erfarenheter från HR-system och Office-paketet är självklart goda. Har du branscherfarenhet är det meriterande.

Egenskaper som drivande, förmåga att arbeta självständigt, goda etiska värderingar och utmärkt kommunikationsförmåga är prioriterade i den här rollen.

För att lyckas behöver du integritet och väl utvecklad förmåga att prioritera och driva HR- frågor tillsammans med linjens chefer och verksamhet. Du gillar människor, är utvecklingsinriktad och har genomslag i organisationen med ditt coachande förhållningssätt. Du är en van relationsbyggare och har god kunskap inom arbetsrätt och kollektivavtalstolkning.

Tjänsten är placerad i Stockholm och innebär en del resor, varav körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Skicka CV och personligt brev senast den 23 juni.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)