Inaktiv platsannons

Kundansvarig Premium i Landskrona

Om tjänsten

Om jobbet

Vi söker dig med stor egen drivkraft och som tycker om att arbeta målinriktat och affärsmässigt. Din befintliga kundstock är ganska krävande men den behöver också fylls på. Det krävs därför en hög kompetens men framförallt intresse för spara affären. En stor del av arbetstiden kommer att behöva ägnas åt att hitta nya premiumkunder, både privat och företag, både inom kontorets befintliga kundbas och utanför.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du kommer att jobba nära företagsrådgivarna och kundrådgivarna på kontoret samt tillsammans med PB. Det kommer också finnas en hel del utåtriktad verksamhet tex olika nätverksträffar som du förväntas vara delaktig i.

Som kundansvarig ansvarar du för kundnöjdhet, lönsamhet och risk i din egen kundbas. Tillsammans med övriga specialister erbjuder du kompetens och service som kunden gärna betalar för.
Kontoret i Landskrona har ca 23 000 privatkunder och 3 000 företagskunder och en affärsvolym på ca 13 mdr. På kontoret varje dag är vi ca 20 st medarbetare, tillkommer sedan alla specialister som sitter med oss varje vecka.

Vårt kontor ligger mycket centralt och det är lätt att ta sig hit från alla väderstreck både med buss, tåg eller bil.

Tjänsten avser inledningsvis ett vikariat på ca 1 år. Utifrån hur saker och ting utvecklas finns det goda chanser till en tillsvidaretjänst på kontoret i Landskrona.

Du kanske tidigare har jobbat med

Tjänsten passar dig som idag jobbar tex som kundrådgivare och har ett extra intresse för spara. Som vill testa hur det är att driva och utveckla sin egen kundstock samt jobba för att utöka den. Du är flexibel i ditt sinne och vill testa att jobba på ett annat kontor, bidraga med dina egna erfarenheter och skaffa dig nya.

Möjliga nästa karriärsteg
  • Private Banker
  • Försäkringsspecialist
  • Företagsrådgivare

Varför jobba med mig? - Helén Bengtsson

På vårt kontor har vi en mycket god sammanhållning. Vi hjälps åt inom alla områden. Att vara prestigelös och tycka det är viktigt att ha kul på jobbet är ett måste för att jobba med oss.
Vi hjälper varandra för att komma framåt och för att få de mest nöjda kunderna.

Som ledare är jag närvarande så mycket det bara går. Jag är tydlig och engagerad och har en lång erfarenhet av många olika områden inom Swedbank. Din vardag kommer att präglas av frihet under ansvar. Jag förväntar mig en rak och tydlig kommunikation och du kan förvänta dig detsamma av mig och övriga kollegor på kontoret. Vi har alla ett stort ansvar att vara öppna, enkla och omtänksamma om varandra och om våra kunder.

Varmt välkommen till oss.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Landskrona
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Landskrona | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)