Inaktiv platsannons

Kundansvarig - Private Banker i Borlänge

Om tjänsten

Kontoret i Södra dalarna är verksamma i Avesta kommun, Säters kommun, Ludvika kommun, Borlänge kommmun och Gagnefs kommun. Vi har ett företagande, tung industri och turism och invånarantal i tillväxt. Starka kontoret Södra dalarna har kontor i Avesta, Borlänge Ludvika och Djurås. Vi är totalt 45 medarbetare på kontoret där vi har Private Banking, Premium, SME och Midcorp- Företag samt Skog och Lantbruk.

Om jobbet

Din roll som Kundansvarig Private Banker innebär att du utvecklar relationer och affärer med befintliga och nya kunder. Du är huvudansvarig och har fullt kundansvar för din kundbas som består av både privatpersoner och företagskunder med stor och komplex förmögenhetsstrukturer.

I rollen som Kundansvarig Private Banker förutsätts att du ger en hög nivå av personlig service och erbjuder hög finansiell kompetens. Du är kundens professionella bankkontakt och är också ingången till bankens samlade kompetens. Det innebär att du med kundens hela behov för ögonen erbjuder individuellt anpassade lösningar i form av produkter och tjänster, allt i nära samarbete med övriga specialister inom banken.

Prospektering och närvaro på marknaden är en naturlig och stor del i ditt arbete.

Samarbete & erfarenhetsutbyte med företagsavdelningen & andra private bankers inom affärsområdet är en naturlig del av din vardag.

Om dig

Du som söker behöver ha en stark egen drivkraft att alltid leverera högsta kvalitet till dina kunder och du är van att arbeta i team.

Vi ställer höga krav på ett väl utvecklat affärsmannaskap, ett strukturerat arbetssätt och ett eget ansvarstagande. Som person är du initiativrik, serviceinriktad och har ett starkt intresse för de finansiella marknaderna. Du har erfarenhet av liknande arbete, ett stort nätverk och hög social kompetens.

Vi sätter mest vikt vid dina personliga egenskaper. En högskoleutbildning är givetvis en fördel och arbetet kräver en Swedsec Rådgivarlicens.

Vill du vara med och bidra till att göra Swedbank Private Banking till det bästa alternativet på marknaden kan vi erbjuda ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter.

Varför jobba med mig? - Alexandra Bennström

Jag tror att vi når den bästa framgången när vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi stimuleras av lagarbete, antar utmaningar, har högt i tak och framför allt har vi roligt ihop.
Min förväntan på dig är att du är driven, engagerad, positiv och har känsla för service och affärer. Du tycker om att anta utmaningar och ser det som möjligheter att växa och lära nytt. Jag vill se egen drivkraft, leveranssäkerhet och förmåga att fatta stora som små egna beslut. Jag uppskattar ärlighet och samarbetsförmåga i alla situationer och jag förväntar mig ett starkt engagemang.

Mitt ledarskap är rakt och tydligt. Jag värdesätter de mjuka värdena och ger stor frihet under ansvar.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borlänge | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)