Inaktiv platsannons

FASTIGHETSSKÖTARE / DRIFTTEKNIKER, STHLM i Solna

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.

Om tjänsten

Din roll

Som fastighetsskötare/drifttekniker kommer du främst att vara ute i våra butiker som tillhör region Stockholm och därav kommer du att ha mycket kontakt med kunder och butikskollegor. I rollen som fastighetsskötare/drifttekniker ingår du i ett förvaltningsområde, inom vilket du ansvara för utförande av service och underhåll i våra butiker. Arbetet kan innefatta allt från hantering av felanmälan till mindre reparationer och underhåll. På Lidl får du möjligheten att arbeta aktivt med att se till så att all utrustning fungera i butik – allt för att vi ska kunna erbjuda våra kunder en trevlig upplevelse.

 
Din bakgrund

Du har en utbildning inom driftteknik eller likvärdig utbildning och/eller flera års erfarenhet av liknande arbete inom fastighetsskötsel. Eftersom det förekommer olika typer av reparationer och underhåll i butikerna ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av VVS, El, drift och styr.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och resultatinriktad. Det är även självklart för dig att ge god service. Du är händig, tekniskt kunnig och uppskattar när du får lösa uppgifter självständigt. Eftersom det förekommer en del resande i tjänsten är B-körkort ett krav för tjänsten. Du är även obehindrad i svenska såväl tal som skrift.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna till och med år 2020 då vi flyttar till Barkarby.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)