Inaktiv platsannons

Elkonstruktör mot Vattenkraft - vi vill växa med juniorer och seniorer! i Sundsvall

Om tjänsten

Elkonstruktör mot Vattenkraft - vi vill växa med juniorer och seniorer! Om jobbet

Bakom varje framsteg finns en hängiven person som vill göra skillnad. Inte bara på kort sikt, men för kommande generationer. På ÅF Pöyry är vi 17 000 modiga lagspelare som tillsammans skapar nya möjligheter genom hållbara teknik- och designlösningar. Och vi vill gärna bli fler elkonstruktörer på ÅF i Sundsvall.

I din roll som elkonstruktör på ÅF Pöyry kommer du att få arbeta med våra största och framgångsrika kunder inom energibranschen med fokusområdet vattenkraft. Du får möjlighet att utvecklas i rollen som elkonstruktör i samarbete med erfarna specialister och mentorer. Du kommer att konstruera både befintlig och ny utrustning, Det handlar om hårdvarukonstruktion, anpassning el- och kontrollutrustning för en hållbar energikälla… Vattenkraft.

Vem är du?

För att passa i rollen som konsult hos oss på ÅF Pöyry ser vi gärna att du är utbildad ingenjör med något års erfarenhet som hårdvarukonstruktör eller nyexaminerad med industrierfarenhet. Erfarenhet av att rita i CAD i något eller några av CAD-programmen Elprocad eller Elmaster är meriterande.

Alternativ bakgrund för att passa i rollen är skåpbyggare/installatör med god förståelse av eldokumentation tillsammans med god datorvana och som vill utvecklas till elkonstruktör mha våra seniora mentorer.Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du kan identifiera dig med våra kärnvärden modig, hängiven och lagspelare.

Vi tänker större och utanför ramarna för att göra skillnad, med passion för vårt område och tycker det är viktigt att vi kan både utmana och stötta varandra.Då du har mycket kontakt med både kunder och kollegor behöver du kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i så väl tal som skrift. Stämmer det här in på dig? Skicka då in din ansökan redan idag så rekryteringsarbetet sker löpande.

Vi erbjuder

Du kommer att tillhöra en av våra affärsinriktningar Energy Nordics, Hydro Power. Här erbjuder vi det mest kompletta serviceutbudet inom energiteknik i Norden. Vi levererar entreprenader och tjänster inom El, Automation, Mekanisk konstruktion, Civil and plantdesign.

Vi har bra förmåner för våra anställda så som friskvård, företagshälsovård, försäkringar, kontobilsavtal, föräldraledighetstillägg, tjänstepension, ÅF-stugor, uppfinnarersättning samt rabatter från en mängd olika kända varumärken, på resor, hotell mm. Förutom detta anordnas gemensamma aktiviteter inom konsultgruppen.

Har du fritidsintressen och vill lära känna andra inom ÅF finns bl.a. ÅF Club där det anordnas aktiviteter inom bl.a. golf, löpning och kultur.Vi är inkluderande gäng och samarbetar över organisationsgränser för att uppnå det bästa resultatet! Gå gärna in och kika hur några av våra anställda beskriver ÅF. http://www.afconsult.com/sv/jobba-hos-oss/mot-vara-anstallda/

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? 

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Making Future.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)