Inaktiv platsannons

Restaurangbiträde till Restaurang Z:äta, Göteborg

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangbiträde!

Hitta din passion för mat
Restaurang Z:äta söker ett restaurangbiträde som tillsammans med oss vill arbeta för att utveckla och driva vår verksamhet framåt. Vi söker en driven, motiverad och serviceinriktad person med passion för mat och service. Som restaurangbiträde på Z:äta kommer du vara delaktig i restaurangens övriga arbetsuppgifter så som upplockning av varor, städning, matberedning, disk och kassahantering. Tjänsten innebär mycket gästkontakt och vi förväntar oss en hög servicenivå. Som restaurangbiträde hos oss är din arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag. Viss kvällsverksamhet kan förekomma.

Varför ska du välja Fazer? 
Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor och gäster som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Rollen som restaurangbiträde på restaurang Z:äta ger dig möjligheten till ett kreativt arbete med möjlighet att påverka, skapa och driva utveckling. Trivsel är en viktig faktor och vi försöker aktivt skapa förutsättningarna för en positiv arbetsmiljö med daglig gemenskap, vi erbjuder även ett friskvårdsbidrag.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har restaurangerfarenhet sen tidigare och vill vara med i vårt team och vidareutveckla vår verksamhet. Du är driven, initiativtagande och flexibel med god samarbetsförmåga och har en uttalad känsla för service. För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde hos oss är det ett krav att du talar och skriver flytande svenska samt har datorvana. Serveringsvana är meriterande. Du ska inneha B-körkort för att vara aktuell för denna tjänst!

Restaurang Z:äta
Är belägen i Lundby Campus, Volvo. Vi serveras ca 1000 lunch per dag och har café, catering och konferensverksamhet. Du blir en del av ett glatt team bestående av 16 medarbetare. Vi arbetar efter Fazer Food Services värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta Anna Sjöberg på telefon: 072 - 2466218 Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-07-11. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb