Inaktiv platsannons

Kock till Morellen, Fazer Food Services, Uppsala

Om tjänsten

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Vi söker dig, en driven och erfaren kock, som vill hjälpa oss att utveckla köksverksamheten. Då vår restaurang under sommaren kommer genomgå en stor renovering behöver vi stärka upp köket med en kock. Vi är en enhet som ligger i Uppsala business park, vi söker en kock med känsla och intresse för service. Som kock är ditt arbete varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök med matlagning, beställa varor och att ansvara för kökets egenkontroll. Som kock på hos oss arbetar du nära gästen och med en hög servicenivå. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med start enligt överenskommelse.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har restaurangutbildning och minst tre års erfarenhet av att arbeta med matlagning och köksarbete. Vi söker dig med ett genuint intresse för råvaror, matkvalitet, gärna vegetarisk kost och gott ekonomiskt sinne. Som person är du glad, positiv och gillar högt tempo. För att vara lämplig för rollen som kock hos oss ska du kunna arbeta över gränserna men är samtidigt vara van att arbeta självständigt och ta egna initiativ samt även jobba tillsammans som ett team. Du behärskar svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i egenkontroll samt gärna utbildning i HACCP.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du har möjlighet att utveckla dig själv och dina kollegor i ett familjeägt företag. 

Vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2018 tog de guld i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar, där du har möjlighet att ansöka om att få vara med. Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Professionals som består av några av våra duktigaste matlagare, vilka bland annat är med och utvecklar menyer och testar produkter.

Om restaurangmorellen
Morellen är en personalrestaurang som ligger i Uppsala buisness park och andas nytänkande och kvalitet och med ett utbud som ska passa alla typer av önskemål- både för den trendmedvetna och för den mer konservativa gästen. Den mesta matlagningen kommer att ske från grunden för att säkerställa smak och kvalitet. Vi serverar ca 500 gäster varje dag och har mycket beställningar till konferensen på området . Restaurangen kommer ha ett stort utbud där det finns något för alla och det är för denna restaurangenhet vi söker engagerade medarbetare! 

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu! 
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Åsa Svärd 0724513836 Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt asa.svard@fazer.com, dock senast den 2019-07-31

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Restaurang | Deltidsjobb