Inaktiv platsannons

Restaurangchef till Restaurang Z:äta, Fazer Food Services i Göteborg

Om tjänsten

Är du redo för ett jobb som smakar gott? Bli en del av oss som restaurangchef!
Var med när vi delar med oss av det senaste inom mat
Vi söker en restaurangchef som tillsammans med oss vill driva och vidareutveckla vår restaurang till en modern och attraktiv mötesplats med mat och dryck i fokus. Som restaurangchef kommer du att ansvara för kundrelationer, försäljning, lokal marknadsföring, ekonomi, personal, egenkontroll samt utveckling av verksamheten och personal. I rollen som restaurangchef deltar du aktivt i driften dagligen, du arbetar nära restaurangens köksmästare och rapporterar direkt till sektorgruppchefen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag. Visst kvällsarbete förekommer. 

Vår Restaurang Z:äta är belägen i Lundby, Göteborg. I byggnaden driver och ansvarar man som restaurangchef för, utöver restaurangen, ett café och bageri samt konferens och catering inklusive kundevents. Utöver restaurang Z:äta ingår verksamhet hos Volvo Trucks Experience Center belägen i Torslanda. Vi förväntar oss att du älskar service och har lätt för samarbete, samt gillar högt tempo.
Vad önskar vi av dig? 
Förutom ett naturligt driv, stort engagemang, äkta nyfikenhet och servicekänsla i ådrorna har du en relevant branschutbildning och minst tre års erfarenhet av att arbeta i ledande befattning inom restaurang. Du har goda kunskaper om ekonomi, personalfrågor och affärsrelationer. Att använda dator som verktyg är en självklarhet för dig. Vi söker dig, med ett inspirerande och tydligt ledarskap, som drivs av att engagera och arbeta tillsammans med dina medarbetare. Som person är du utåtriktad, självständig och nytänkande och har en vilja av att utveckla restaurangens verksamhet såväl kulinariskt som ekonomiskt. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du ska också ha goda kunskaper i engelska då du verkar i en internationell miljö.
Restaurang Z:äta
Är belägen i Lundby Campus, Volvo. Vi serveras ca 1000 lunch per dag och har café, catering och konferensverksamhet. Du blir en del av ett glatt team bestående av 16 medarbetare. Vi arbetar efter Fazer Food Services värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.
Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag  
För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta sektorgruppchef Petra Barclay på mail petra.barclay@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-07-19. Vi tar ej emot ansökningar via mail. 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb