Inaktiv platsannons

Sales coach NK Sport Fashion Göteborg

RNB arbetar med produktion, marknadsföring, försäljning i våra butiker samt inom olika stödfunktioner. Oavsett vilken roll man har hos oss, är den främsta uppgiften att vara med och skapa marknadens bästa shoppingupplevelse för kunden.

Om tjänsten

Departments & Stores erbjuder en unik distributionsplattform för nationella och internationella varumärken. Det är den enskilt största aktören på NK Stockholm och NK Göteborg med ett stort antal avdelningar inom segmenten mode, skönhet, accessoarer, klockor och juveler. Departments & Stores utvecklar avdelningar inom varuhus med varumärken och ska erbjuda en shoppingupplevelse i världsklass till våra kunder.

Vi söker en passionerad sales coach som vill vara med och bidra till fortsatt framgång på vår avdelning NK Sport Fashion i Göteborg.

Tycker du att det låter tilltalande att arbeta som ledare på Göteborgs mest välkända varuhus? Vill du coacha och utveckla teamen till ännu starkare och än mer världsklass i Service och att nå mål ? Då kanske du är vår nästa sales coach!

Vi letar nu efter dig som vill  ge kunderna en shoppingupplevelse i världsklass och med passion vara del av vardagen och skapa förutsättningar för enheterna att nå uppsatta mål.

 Arbeta med starka varumärken i en inspirerande miljö

NK är ett av Sveriges mest anrika varuhus. I över 100 år har vi framgångsrikt och med elegans uppfyllt våra kunders drömmar genom att leverera shoppingupplevelser i världsklass. Vi är varuhuset som ständigt ligger i framkant när det kommer till allt som har med design att göra. I Göteborg erbjuder vi varje kund ett välutvecklat, exklusivt sortiment. Med 15 avdelningar inom skönhet och mode i Göteborg kommer du få arbeta med ett grymt team och samtidigt vara en del ett sales coach team.  

 Att arbeta här innebär mer än att bara sälja våra eftertraktade varor. Vi tror på våra medarbetare och som sales coach kommer du att få:                                                      

  • Utvecklas inom säljdrivande och coachande ledarskap
  • Arbeta med starka varumärken i en miljö fylld av sportigt mode och kompetenta kollegor                                        
  • Vara ambassadör och vårt ansikte utåt för varuhuset NK        

Kunder kommer till NK för att bli inspirerade av vår lyxiga miljö och världsledande varumärken. Det är här du kommer in i bilden. Ditt uppdrag är att coacha och utveckla varje medarbetare till att bli ständigt ännu bättre så att våra kunder går ifrån huset och vill komma tillbaka och har blivit berörda i mötet med er i teamet.  

Vi på NK är inte bara säljare, vi är stylister som skapar hållbara och smarta affärer för kunderna. Som medarbetare här blir du inte ansiktet utåt för en specifik avdelning, utan för hela vårt varumärke.

 Vi letar efter passionerad engagerad ledare med lång erfarenhet av ledarskap och retail!

Vi söker nu efter dig som är en har stor passion för att nå mål i stort och smått, utveckling, människor och mode. Som person är du ständigt nyfiken på nya sätt att nå framgång, att utveckla affären och dina medarbetare - att du är en social person och en stjärna på att bygga relationer med människor är en självklarthet. Att kunden alltid sätts i främsta rummet - är kunden nöjd är du nöjd.

Dina arbetsuppgifter är bla:

  • Driva det dagliga säljarbetet operativt på avdelningen för maximerad försäljning
  • Fokus på att se och coacha teamet i säljdrivande actions relaterat till säljnyckeltal
  • Daglig uppföljning av säljnyckeltal och actions
  • Bidra med energi och drivkraft till säljorganisationen

 Du blir en del av ett sammansvetsat team på avdelningarna men också i ett sales coach team där alla ställer upp och inspirerar varandra. Du får dessutom spendera dina dagar i en inspirerande, vacker miljö mitt i Göteborgs stadskärna. Var med och uppfyll människors drömmar - bli en del av NK.

För att bli sales coach på NK behöver du tidigare ha arbetat som ledare i flera år, gärna inom detaljhandel. Tjänsten är tillsvidare och tillsätts omgående. 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb