Inaktiv platsannons

INTERN ANNONS VIKARIAT- projektkoordinator i Grängesberg

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Detta är en annons avsedd för anställda på Spendrups Bryggeri AB med dotterbolag. Vi kommer därmed endast behandla internansökningar.

Vår projektkoordinator går på föräldraledighet därav söker vi en vikarie för tjänsten från augusti/september tom sista januari.

Avdelningsbeskrivning

Projektkontoret ansvarar för projektportföljen inom Varuförsörjningen och har idag ca 70 pågående projekt i olika faser. Varuförsörjningen är den övergripande avdelningsbeteckningen för allt som rör framtagning och distribution av Spendrups produkter dvs Produktion, Logistik och Transport. För närvarande består projektkontoret av fem projektledare. Projektkontoret ansvarar för företagets långsiktiga utveckling med hög fokus på att kunna ta rätt beslut för positiva framgångar.

Tjänsten är placerad i Grängesberg men jobbar även mot projekt som drivs vid anläggningen i Hällefors.  

Arbetsbeskrivning och huvudsakliga ansvarsområden

Projektkoordinatorn är en administrativ resurs för projektledarna. Syftet med rollen är att skapa en sammanhållen planering och överblick av projekt, projektflöden och resurser.  

Tjänsten innebär ett stort fokus på projektplanering, koordinering och uppföljning. Rent praktiskt betyder det att ansvara för:

  • tids- och mötesplanering
  • resursplanering i samråd med driftansvariga
  • dokumentation i och från projekten
  • att kommunicera projekten i den övriga organisationen
  • ekonomi i samråd med controller och projektledare
  • att skriva och granska kravspecifikationer
  • att säkerställa versionshantering av dokumentation 
  • vara projektledarna behjälplig i andra frågor

Projektkoordinatorn rapporterar till teknikchefen. Huvudsakliga kontaktytor finns inom det egna teamet samt driftchefer och controller. Även externa kontakter förekommer. 

Kravprofil och personliga egenskaper

Gällande kravprofil har vi möjlighet att anpassa kraven beroende på sökandes relevanta erfarenheter och utbildning. Därför uppmuntrar vi både juniora och mer erfarna att söka.

  • du har god datavana och kan hantera Office-paketet, CAD kunskaper är meriterande
  • du behärskar svenska och engelska i tal och skrift obehindrat

Som person är du strukturerad, kan prioritera, organisera och genomföra aktiviteter på ett för verksamheten effektivt sätt. Bra samarbetsförmåga värdesätter vi högt. Vi ser att du är ödmjuk, lyhörd och smidig i arbetet med andra människor. 

Din ansökan

Detta är en annons avsedd för anställda på Spendrups Bryggeri AB med dotterbolag. Vi kommer därmed endast behandla internansökningar.

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. 

Sista ansökningsdag: 28 juli. På grund av semestertider har vi lång ansökningstid och kontaktpersonerna kan vara svåra att få tag på under semestern v. 27-30. Skicka gärna ett sms om du har frågor så ringer vi upp :) 
Tillträdesdag: augusti/september
Varaktighet/arbetstid: vikariat/heltid
Placeringsort: Grängesberg

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grängesberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej