Inaktiv platsannons

Atea Borlänge växer och söker nya kollegor!

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av Atea? Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget, vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. Vi växer på alla plan och söker hela tiden efter nya talanger som vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Nu är vi främst på jakt efter dig som vill arbeta som konsult inom något av nedanstående områden och har antingen arbetslivserfarenhet eller studiebakgrund som gör att du passar in i laget.

Konsult Datacenter

Vi har ett ökat behov hos våra kunder av både senior och mer junior kompetens inom allt som berör våra kunders datacenter. Är du duktig på virtualisering, hybrida miljöer och/eller automation eller har ett intresse kring detta och vill lära dig mer så har vi och våra kunder behov av detta. Är ditt specialområde istället serverar, lagring eller backup så har vi ett ökat behov även här och söker både erfarna som mindre erfarna individer som vill hjälpa våra kunder.

Konsult Generalist

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för it och är serviceinriktad, har yrkesmässig erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning (ex. Microsofts operativsystem, Office 365, nätverk, skrivare och annan kringutrustning).

Konsult Identitetslösningar

Den digitala identiteten blir allt viktigare i it-miljön och är central för både säkerheten och rätt access till system och dokument. Vi har ett ökat behov av personer som vill tillhöra vårt framgångsrika identitetsteam och hjälpa våra kunder förbättra sina identitetslösningar. Har du erfarenhet av exempelvis MIM eller Omada samt kunskap inom programmering så tveka inte på att skicka in en ansökan

Utvecklare/arkitekt inom Business Intelligence

Många av våra kunder digitaliserar och önskar optimera sina verksamhetsprocesser genom att tex inhämta ny data eller nyttja företagets data smartare eller skaffa insikter som idag saknas. Uppdragen hos våra kunder sträcker sig från behovsanalys till implementering och rollen innefattar utveckling och anpassning av olika BI-lösningar inom visualisering och dataplattform/datalager. I rollen kommer du förutom att arbeta med BI-lösningar få möjlighet att närma dig andra tekniker som till exempel molnlösningar (MS365, Azure), Machine learning och IoT.Vi tror också att du i din roll kommer att kunna agera strateg och visionär i sälj- och marknadsföringssammanhang som exempelvis seminarier.

För att lyckas i rollen som systemutvecklare tror vi att du:

  • Har erfarenhet av att designa, utveckla och testa systemlösningar (back-end/front-end)
  • Har en god problemlösningsförmåga och du vill hela tiden utvecklas och ta till dig av ny teknik
  • Trivs med att arbeta i ett högt tempo
  • Är noggrann, strukturerad och tycker om att arbeta i team
  • Är kvalitetsmedveten

Inom Business Intelligence tror vi att du har koll på:

  • Något av rapportverktygen PowerBI, Tableau eller QlikSense
  • Databaser som MS SQL
  • Datalager och kuber/modellering
  • Integration av datakällor
  • Grunderna i Microsoft Azure och de analysmoduler som erbjuds

 

Givetvis är erfarenhet, certifieringar och branschvana positivt, men har du ett intresse och ett eget driv att utvecklas så är det ännu viktigare. Vi jobbar ofta i projekt och teamleveranser och är involverade i hela kedjan från försäljning, analys, design, utveckling, implementation till support och förvaltning, så ju fler kompetenser vi har desto starkare är laget. Tjänsterna kräver att du har bil och B-körkort.

 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

 

Publicerad den

07-11-2019

Extra information

Status
Closed
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borlänge | Dalarnas län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis