Inaktiv platsannons

Säljchef Dagligvaror Eko Örebro

S... Dagligvaror, Eko ...   Vi söker dig med hög servicekänsla och passion för butiksförsäljning... som tillsammans med oss vill skapa nya shoppingupplevelser! Vår säljchef på Dagligvaror har valt att gå vidare men nya...

Om tjänsten

Säljchef Dagligvaror, Eko Örebro

 

Vi söker dig med hög servicekänsla och passion för butiksförsäljning och som tillsammans med oss vill skapa nya shoppingupplevelser!

Vår säljchef på Dagligvaror har valt att gå vidare men nya utmaningar så därför söker vi nu en ny säljchef som kan berika vår organisation. Vi söker dig som är en prestigelös ledare som vågar ta täten i förändring och som och ser möjligheter i varje utmaning. Du gillar service, sälj och att göra shoppingen till en upplevelse! 

 

Dina arbetsuppgifter 

Som Säljchef planerar, leder och utvecklar du ditt område, såväl strategiskt som operativt. Till din hjälp har du ett team av medarbetare, som du också har personalansvar för. En av dina främsta uppgifter blir att samordna personalresurserna för att nå uppsatta mål. Du deltar själv aktivt i det dagliga arbetet i butiken. På dagligvaror är det många varor med hög omsättning. Arbetet är tempofyllt och det krävs en god planering för det dagliga arbetet.  Du ingår i butikens ledningsgrupp och rapporterar till Butikschefen. Du förstår vikten av och tar ansvar för ett gott samarbete med övriga avdelningar i butiken för att optimera försäljning och resultat. 

I din chefsroll ingår att skapa, utveckla och upprätthålla rutiner. Du kommer att inneha en nyckelroll i butiken och vara en aktiv ledare som coachar, inspirerar och utvecklar dina medarbetare. Hos oss är samarbete en viktig del i arbetet för att nå framgång.

 

Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning.

Tillträde efter överenskommelse. 

 

Vi Söker

Dig som har ett gediget intresse av butiksdrift och har gärna erfarenhet av något av produktområdena - kolonial eller non food. Du är starkt resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Du följer upp arbetet genom att stödja, snarare än att kontrollera eller styra. Du arbetar effektivt och är lugn, strukturerad och värdesätter ordning och reda. Som ledare är du tydlig och lösningsorienterad. Vi söker dig som har en prestigelös och entusiasmerande personlighet.

Du har en gymnasial utbildning och 5 års branscherfarenhet från detaljhandeln. Du har ett par års arbetslivserfarenhet med yrkeskunskap om hela eller delar av vårt sortimentet. Erfarenhet i ledarbefattning är ett krav för denna tjänst. Dokumenterad ledarutbildning är en merit. Erfarenhet av personalplanering och schemaläggning, liksom kunskap i butiksekonomi är önskvärt. 

 

 

Vi erbjuder 

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag som ser ljust på framtiden. Eko Stormarknad är en del av Bergendahlskoncernen. 

På Eko vill vi att det ska vara lätt att ska trivas, roligt och enkelt att shoppa. Vårt koncept är inriktat mot hem och fritid med fokus på hemmet. Vi är till för alla som älskar att shoppa kända märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe. Vi har stora varuhus med en unik bredd i sortimentet oavsett om man vill shoppa till sig själv, sin familj eller sitt hem. Vi vill erbjuda en shoppingupplevelse för alla åldrar.

 

Handla billigt kan alla göra. Handla ekonomiskt gör man på Eko!

 

Eko utvecklar och expanderar ständigt, både i befintliga butiker och genom nyetableringar, vår nästa butik öppnar i Sundsvall under hösten 2019.

 

Din ansökan 

Välkommen med din ansökan senast den 18 Augusti.

Vi tillämpar löpande urval så vi önskar din ansökan så snart som möjligt.  

Ansökan tas endast emot via länken nedan.

 

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej