Inaktiv platsannons

Butikssäljare Gateau Malmö

Om tjänsten

Gateau söker extra och deltidspersonal till våra butiker i Malmö!

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi 22 butiker runt om i Stockholm, 8 butiker i Malmöområdet och 1 butik i Göteborg. Vårt bröd säljs även hos ett åttiotal utvalda livsmedelsbutiker.

Gateau söker just nu serviceinriktade medarbetare till våra butiker i Malmö.

I tjänsten kommer du att:
Aktivt medverka i butikens team på ett sätt som skapar en positiv försäljningstillväxt. Leverera en hög kundservicenivå samt tillhandahålla en djup produkt-och företagskunskap. Vi söker dig som ser långsiktigt på att jobba hos oss på Gateau. Som deltid och heltidspersonal arbetar du på dagtid och kan därför inte studera på gymnasiet samtidigt.  Arbetet kan komma att innebära tidigare morgnar och sena kvällar då vi har varierande öppettider för våra butiker. 

Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenheter inom service och försäljning. Vi söker personal som brinner för att göra det lilla extra för kunden, har försäljning varmt om hjärtat , är serviceinriktade, social och gillar ett högt tempo.

Mer information och ansökan:
Tjänsterna är tillsvidareanställning deltid med placering i Malmö-området.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Boholm, e-mail jenny.boholm@gateau.se.

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-15. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller i butiken.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Restaurang | Deltidsjobb