Inaktiv platsannons

Utvecklare inom E-handel till Martin & Servera Restauranghandel Årsta Stockholm

Om tjänsten

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.

Våra kunder är restauranger, hotell och storkök, som varje dag serverar tusentals gäster över hela Sverige. Vi hjälper dem med råvaror, drycker, utbildningar och andra tjänster.

 

Martin & Servera är inne i en spännande digitaliseringsresa. 2018 lanserade vi en helt ny e-handel som för varje månad växer som försäljningskanal och svarar idag för en stor del av Martin & Serveras totala försäljning. Vår digitala transformation har stor strategisk bäring och vi satsar mycket på att kunna erbjuda våra kunder en kundupplevelse i absoluta världsklass.

Nu söker vi två utvecklare till vårt e-handelsteam. Du kommer att arbeta med utveckling av många olika delar på vår e-handel.

 

Bli en av oss

Du kommer vara en del av vår e-handelsorganisation som har en nyckelroll i den strategiska satsningen på Martin & Serveras digitaliseringsresa. Då e-handeln till mångt och mycket är ett dagligt arbetsverktyg för våra kunder är det extra viktigt att vi skapar relevant och personligt innehåll samt bygger funktionalitet som tydligt förenklar våra kunders vardag. Detta arbete kommer du vara en stor del i och du kommer ha en viktig roll i den digitala satsningen. Du kommer rapportera till vår Utvecklingschef digitalt och tillhöra marknads- och kommunikationsavdelningen på Martin & Servera restauranghandelsbolag.

 

Det här får du göra

 

  • Vår e-handel är byggd på plattformen Intershop och vi använder bland annat följande tekniker i lösningen: Intershop, Java, SQL, Oracle, Gradle, HTML, Javascript, Bootstrap, CSS, LESS, GIT. Vi rör oss också mot mikroarkitektur, CI/CD och frontendramverk.
  • Vår e-handel är avancerat integrerad med både interna system (ERP, PIM, BigData, etc) och spännande externa system (Google Voice, Karma, etc).
  • Vi arbetar snabbt och agilt i sprintar med kort väg från utveckling till produktion. Som en av Sveriges största e-handel erbjuder vi ett högt utvecklingstempo i en modern utvecklingsmiljö med spännande uppgifter. Vi erbjuder en spännande arbetsplats där vi gärna rekryterar nyfikna och drivna människor som får ansvar och stor frihet.
  • Du arbetar tillsammans i ett team på 5-6 utvecklare och ni utvecklar funktionaliteten i vår e-handel genom både nyutveckling och löpande förbättringar
  • Du kommer också delta i arbetsgrupper kring diverse fokusområden såsom till exempel sökoptimering, personalisering och konverteringsoptimering.

 

Vi förväntar oss att du

  • Är väl insatt i och har en passion för moderna tekniker, ramverk, verktyg och metoder
  • Har en examen inom Datateknik eller motsvarande
  • Gärna arbetar agilt
  • Har goda kunskaper i programmering – som antingen frontend-, backend- eller fullstackutvecklare
  • Bra på att driva flera parallella arbetsuppgifter samtidigt på ett strukturerat sätt
  • Har god samarbetsförmåga och förståelse för hela affären och e-handelns roll i hela försäljningskedjan

För att ta reda på om det är just dig som vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer.

Vi erbjuder dig

Du erbjuds en utmanande, självständig och spännande roll på en arbetsplats med glad och positiv stämning där man har stor möjlighet att påverka sin egen roll. Vid Årstafältet finns vårt huvudkontor och vårt säljkontor för Stockholmsregionen. Här har vi samlat centrala funktioner och företagsledning. Totalt arbetar närmare 300 personer i Årsta och på angränsande arbetsorter. Här finns gym och Sveriges kanske bästa personalmatsal. Förmåner som finns på arbetsplatsen är bl.a. en lunchsubvention, bidrag till friskvårdsaktiviteter och naprapat/massage.

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina erfarenheter berikar både vårt företag och våra kunder. Vårt mål är att få en så stor mångfald som möjligt i våra personalgrupper. Därför söker vi människor i alla åldrar och från alla delar av världen. Du som har rätt kompetens och är nyfiken på oss är varmt välkommen att söka tjänsten!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)