Inaktiv platsannons

Säljare - Facility management i Göteborg

Om tjänsten

Nu söker vi en säljare till vår Facility Management avdelning i Göteborg! Fokus i rollen handlar om att fortsätta skapa tillväxt till affärsområdet och hjälpa våra kunder att kunna fokusera på sin kärnverksamhet & på så vis ha en enklare vardag.

Vad ingår i rollen som Säljare?

I rollen som säljare kommer du vara en nyckelspelare för att ta vår avdelning till nästa nivå. Du kommer ansvara för hela försäljningsprocessen med nya kunder. Allt ifrån mötesbokning, offert, avtalsskrivning, till att sedan vårda och utveckla kundrelationen över tid som samarbetet sträcker sig. Du blir en viktig del och navet i kontorsdriften för våra kunder så kontinuerlig kundkontakt, relationsbyggande och ha flera bollar i luften är en stor del av vardagen.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har:

√ Erfarenhet inom försäljning

 Körkort och bil

Är det här du?

Som person är du driven och kan ta ett stort eget ansvar samtidigt som du trivs i att arbeta i en säljdriven organisation med höga ambitioner. Du gillar även att vara med och påverka ditt och vårt arbetssätt för att kunna leverera en tjänst i världsklass mot våra kunder. Du är en lyhörd person som lätt bygger starka och långsiktiga relationer. Du är även en person som bidrar med glädje och energi till din omgivning och ser möjligheter och lösningar istället för problem.

Vem är jag som ledare?

Jag heter Vincent Jägard och driver Facility Management avdelningen i Göteborg. Jag brinner för affärer och att få andra att leverera och växa som personer. Jag anser att det är viktigt att mina medarbetare är nöjda med sin vardag för att få ut max av sin kapacitet. Jag är en utåtriktad och kundfokuserad person som gillar att ha roligt på jobbet. Viktigt i mitt ledarskap är engagemang och eget ansvar. Jag ser fram emot att tillsammans med dig och resten av vår säljorganisation lyfta detta till nya höjder.

Vad erbjuder vi?

I 25 år har Office Management hjälpt kunder att underlätta sin vardag genom vår leverans av tjänster och lösningar inom IT, kommunikation och kontor. Hos oss så kommer du få vara med och bidra till vår framgångsresa inom Facility Management. Vi är ett starkt kontor och team med högt i tak och som gärna har kul tillsammans. Vi erbjuder bland annat säljtävlingar, event, utbildningar, kontinuerlig träning, möjlighet att påverka din egna lön, stora utvecklingsmöjligheter och ett coachande ledarskap med närvarande ledare. Här jobbar vi efter våra starka värderingar True Commitment, Great Together, Always Improve.

Office Management ägs av Nalka Invest och omsätter 1320 MSEK. Tack vare våra 8000 kunder och 450 medarbetare är vi en stark aktör på den nordiska marknaden.


Låter det som det skulle passa dig?

Så – vänta inte med att skicka in din ansökan!
Vi kommer träffa kandidater löpande. Har du några frågor om rollen eller Office Management, tveka inte att höra av dig till mig vincent.jagard@officemanagement.se. Välkommen med din ansökan!

 

Jobbar du redan på Office Management?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)