Nu söker vi en souschef - som delar vår passion för fantastiska middagsupplevelser
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska rätter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi tror att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.
Vi söker dig som utstrålar glädje och engagemang. Du är lösningsorienterad och initiativrik samt trivs i en föränderlig miljö, vidare är du självgående, handlingskraftig och strukturerad och du ser alltid gästen som det viktigaste.
Dina arbetsuppgifter innebär följande:
Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.
Som souschef på Scandic Sjöfartshotellet önskas du vara idérik och strukturerad. Eftersom det är du som har helhetsansvaret i köket, och samtidigt arbetar tätt med vår köksmästare, krävs ofta snabba och konkreta beslut. Du bör därför vara bekväm med just det. Som souschef kommer du att ansvara för HACCP, meny, leda köksteamet, beställningar samt den dagliga driften i köket. I våra kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du i högsta grad är delaktig i.
Erfarenheter du tar med och delar med oss:
Information om tjänsten:
Det här är en tillsvidareanställning på heltid och det ingår kvällar i denna tjänst.
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Sjöfartshotellet.
26-03-2024
Ange nedan vart du önskar arbeta och glöm inte bort att ange din e-postadress!