Inaktiv platsannons

Tekniker Fastighetsautomation i Umeå

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Tekniker inom Fastighetsautomation till Siemens AB, Umeå.

Hej!

Malin här och jag är utförandechef för Umeå kontoret inom Siemens Smart Infrastructure Sverige. Nu söker jag dig som vill vara med och bidra till att vi blir ett vinnande kontor genom att alltid ge det lilla extra inom service och leverera resultat utöver det vanliga. Vårt mål är att bli en oslagbar enhet som vinner ”brännbollsyran” varje år! Till din hjälp har du ett glatt och kompetent gäng som backar dina initiativ och tillsammans med dig går vi framåt.

Vi jobbar dagligen med att säkerställa att våra kunder få den support de behöver med tekniken inom brand, säkerhet och energieffektivisering (dvs. allt som gör att våra inomhusmiljöer blir så behagliga och säkra som möjligt med minsta påverkan på miljön). Mer konkret ser du våra system i såväl hotell, sjukhus som industri och de djupaste gruvorna.

Siemens ligger i framkant på marknaden när det gäller produktutveckling och digitalisering. Vi erbjuder därför dig möjligheten att utvecklas och utmanas tillsamman med oss på Siemens och bli del av en dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan.

Vilka utmaningar och möjligheter står du inför?

  • Tillsammans med våra kunder kommer du arbeta för att säkra deras drift och spara energi.
  • I rollen som tekniker har du mycket kontakt internt med säljare, projektledare och externt med våra trevliga kunder i regionen.
  • Du har stora möjligheter att själv påverka ditt arbete och din utveckling, då tjänsten innebär mycket självständighet i arbetet och ansvar för de egna uppdragen.

Vem är du?

  • Du har ett tekniskt intresse och har arbetat några år inom el, ventilation, VVS, automation eller fastighetsteknik
  • Någon form av elteknisk utbildning i bakgrunden.
  • Du har goda datakunskaper samt är van att läsa instruktioner, stort plus om du har kompetens inom IT (servrar och nätverk)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Du har B Körkort - då arbetet innefattar en del resor.
  • Jobbet är förvisso en stor och viktig del av ditt liv och du kan jobba både hårt och länge periodvis. Men värdesätter du livet utanför jobbet, din familj och fritid och vill ha en balans som fungerar. Då har Siemens tjänsten för just dig!

Din personlighet är en viktig nyckel för att trivas och lyckas hos oss och jag tror därför att du är en person som gärna ger det lilla extra för att leverera service och resultat utöver det vanliga, precis som vi andra. Vidare tror jag att du är en lagspelare av rang, samtidigt som du också trivs i att jobba individuellt – Du trivs med utmaningar där du både tillsammans med kollegor och på egen hand får chans att utvecklas såväl på ett professionellt plan som ett personligt plan.

Vi kan väl börja där och höras mer över telefon om du har några frågor, mitt mobilnr. är: 070-871 9461 Har du frågor om själva rekryteringsprocessen får du gärna kontakta ansvarig rekryterare Aida Kayhan på 070-728 1382

//Malin

Om Siemens

Siemens erbjuder spännande utmaningar och karriärmöjligheter i ett innovativt, globalt företag i framkanten av grön teknik. Vår arbetsmiljö är öppen och inspirerande och internationellt och vi ger stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Vi erbjuder samma möjligheter till alla, mångfald ökar möjligheterna att se saker från olika sidor och hitta nya, innovativa lösningar på problem.

Tillsammans är vi ca 351 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Se mer på Siemens.se

Då vi arbetar inom säkerhetsbranschen begär vi utdrag från Rikspolisstyrelsens misstanke- och belastningsregister.

För kontakt med facklig representant maila

I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd.




Job ID: 104658

Organization: Smart Infrastructure

Company: Siemens AB

Experience Level: Mid-level Professional

Job Type: Full-time

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej