Inaktiv platsannons

Kundstöd Företag i Landskrona

Om tjänsten

Om jobbet

Vi söker dig med drivs av att alltid ge bästa service samtidigt som du trivs i en roll där du verkligen får vara spindeln i nätet. Du triggas av uppsatta mål för dig och för din grupp. Du får serva och utveckla kontorets viktigaste kunder. En del av arbetstiden kommer du att ägna CM affären men också en del rent administrativa sysslor.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett utpräglat intresse för ordning och reda. Du trivs med att arbeta i team men du tar samtidigt dig an olika arbetsuppgifter självständigt. Har du inte stor erfarenhet av CM affären idag är det dock viktigt att du har intresse för att lära dig denna. Att du trivs med att delta i olika arrangemang utanför kontoret blir också viktigt. Exempel på detta är företagsmässor och olika nätverksträffar.

Kontoret i Landskrona har ca 23 000 privatkunder och 3 000 företagskunder och en affärsvolym på ca 13 mdr. På kontoret varje dag är vi ca 20 st medarbetare, sedan tillkommer olika specialister som återkommande arbetar hos oss.
Vårt kontor ligger mycket centralt och det är lätt att ta sig hit från alla väderstreck både med buss, tåg eller bil.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och Swedsec rådgivarlicens är ett formellt krav.

Möjliga nästa karriärsteg
  • Kundansvarig Företag

Varför jobba med oss i Landskrona och Christina Karjalainen?

På vårt kontor har vi en mycket god sammanhållning. Vi hjälps åt inom alla områden. Att vara prestigelös och tycka det är viktigt att ha kul på jobbet är ett måste för att jobba med oss.
Vi hjälper varandra för att komma framåt och för att få de mest nöjda kunderna.

Just kundnöjdhet driva jag av i mitt ledarskap, men vi kan aldrig få nöjda kunder om vi inte möter dessa med medarbetare som själva vill, kan och får fatta egna beslut. Vill du ta ansvar, utvecklas och dela med dig av dina idéer kring hur vi blir bättre kommer jag alltid att backa upp dig till 100 %.

Varmt välkommen till oss!


På grund av sommarsemestrar kommer urvalsprocessen starta tidigast vecka 30. 

Vi önskar Dig en trevlig sommar!

 

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Landskrona
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Landskrona | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)