Inaktiv platsannons

Skadereglerare till Trygg-Hansa i Malmö

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten

Skadereglerare, motorfordon, Malmö – Anställningsstart 2/9 2019

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa, vi söker dig som alltid har kundens bästa i fokus och som är driven och resultatorienterad! Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning, där vi värdesätter och arbetar aktivt för allas lika värde. Är du ansvarstagande, pålitlig och vill ha kul på jobbet, samtidigt som du utvecklas och levererar goda resultat? Då är detta jobbet för dig

Skicka in din ansökan idag!

 

Att jobba som skadereglerare hos Trygg-Hansa

Som skadereglerare hos oss kommer du i första hand hjälpa våra kunder via telefon och hanterar deras ärenden när de får en skada på sitt fordon.

Du ansvarar för och tar ställning till om skador ska eller inte ska godkännas utifrån försäkringsvillkor. Du utreder också vem som är ansvarig till en krock. Tjänsten innebär tät kontakt med andra försäkringsbolag, myndigheter och våra leverantörer.

När du börjar hos oss får du en gedigen introduktionsutbildning i försäkringsvillkor och aktuell lagstiftning. Våra lokaler ligger i centrala Malmö och du blir del i ett av våra sex team med motorskadereglerare.

Till denna tjänst tillämpar vi tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning.

 

Den vi söker

Jobbat passar dig som drivs av att ge service och älskar kundkontakt. Det är viktigt att du är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt.

Som person är du positiv, engagerad och trivs med att arbeta i högt tempo. Du tycker om att arbeta mot tydliga mål och med uppföljning av prestationer. Vidare har du god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och har förmåga att fatta egna beslut.

Tidigare erfarenheter av skadereglering eller liknande arbetsuppgifter och erfarenhet av arbete med kundmöte per telefon är meriterande. 

Utöver detta vill vi att du har:

  • gymnasieutbildning, krav
  • mycket god datorvana
  • högskoleutbildad, ekonomi och juridik är meriterande


Välkommen med din ansökan redan idag då tillsättning sker löpande!

Trygg-Hansa samarbetar med Experis i denna rekrytering. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 1/8 2019. För ytterligare information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterande chef Cecilia Klebe på Trygg-Hansa; 0701-682 045.


Fackliga kontaktpersoner:

FTF Frida Hermansdotter; 070 168 28 18, SACO Per Karlsson; 0752 431 775Trygg-Hansa har runt 1350 medarbetare på 15 orter i landet och vi ingår sedan 2007 i internationella RSA - en av världens sex ledande försäkringskoncerner. Läs mer om Trygg-Hansa på www.trygghansa.se. Följ oss på Facebook: och LinkedIn: .

Jobbar du redan på Trygg-Hansa?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@trygghansa.se

Publicerad den

07-11-2019

Extra information

Status
Closed
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Skåne län | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis