Inaktiv platsannons

Coop Gnosjö söker Säljare

Om tjänsten

Coop Konsum Gnosjö ligger i centrala Gnosjö. Butiken har en tydlig ekologisk profil och en manuell deli med ett brett sortiment av delikatesser. Generösa öppettider 06.00-22.00 alla dagar, ger en mycket god tillgänglighet för våra kunder.

Vi söker nu dig som vill arbeta som Säljare i vår butik. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 h/v, med tillträde 1 september eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande och innebär såväl dagtid som kvällar och helger.

Du som söker är en flexibel, engagerad och målinriktad person som har ett kundbemötande utöver det vanliga samt tycker om att jobba i ett högt tempo. Du har även passion för mat, matlagning och kundmöten, och ett genuint intresse för service och försäljning. Kassavana och/eller erfarenhet av arbete i butik är meriterande, men inget krav.

Som säljare ingår du i butikens arbetsrotation. Detta innebär ett omväxlande och lärorikt arbete, där du kommer att vara del av en mycket positiv arbetsgemenskap.

Har du frågor, kontakta butikschef/Coopföretagare Reinhard Reiz, tfn. 0370-333880, eller mail reinhard.reiz@kfgota.se.

Vi tillämpar löpande urval varpå tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan digitalt via vårt rekryteringsverktyg, pappersansökningar eller via mail undanbedes!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gnosjö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gnosjö | Detaljhandel | Deltidsjobb