Inaktiv platsannons

Restaurangbiträde till militärrestaurangen Sleipner på F17 i Kallinge, Fazer Food Services

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangbiträde!
Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Är du en driven, motiverad och serviceinriktad person med en passion för mat? Vi söker ett restaurangbiträde som vill arbeta tillsammans med oss för att vidareutveckla restaurangen!
Som restaurangbiträde fördelar du ditt arbete mellan köket och matsalen. Du har varierande arbetsuppgifter så som salladsberedning, enklare matlagning, packning av mat, kassa, servering, frukost, städ och disk. Som restaurangbiträde hos oss arbetar du nära våra gäster vilket gör det viktigt att du har en hög servicenivå, stresstålig och är lyhörd för gästernas önskemål. Arbetstiderna är huvudsakligen helg men också måndag till fredag dagtid och kvällar. Tjänsten är en allmänvisstid på 50%, sep tom nov.
Vad bidrar du med till teamet?
Du är servicemedveten och har köksvana samt kunskaper i kökets egenkontroll. Du har ett sinne för exponering och dekorationer och har ett strukturerat och engagerat arbetssätt. Vi förutsätter att du delar våra värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete. För att trivas i rollen som restaurangbiträde hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde hos oss är det ett krav att du talar/skriver flytande svenska.
Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du har möjlighet att utveckla dig själv och dina kollegor i ett familjeägt företag.
Om MR Sleipner
Restaurangen är belägen på F 17 i Kallinge och serverar upp till 600 gäster per dag. Restaurangen är en restaurang för militär verksamhet och det serveras frukost, lunch, eftermiddagsfika, middag och kvällsmål. Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdrag görs och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.
Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Irene Forsmark på mail . Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Under juli och början av augusti kan det dock bli uppehåll på grund av semester. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdagen. Ansök gärna innan den 2019-08-19.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kallinge
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kallinge | Restaurang | Deltidsjobb